Trine Grung des 2013Jeg har et stort nettverk og kjenner mange mennesker. Dette inkluderer både journalister, kjendiser, direktører, gode kunder,  og jeg har til dags dato aldri sendt en mail, aldri bedt om noe, aldri utnyttet meg av nettverket på noen som helst måte utover å bistå når det er naturlig. Jeg har det ikke i meg å spørre om noe eller utnytte noen uten at jeg virkelig vet at jeg kan bidra med noe tilbake.

Igår fikk jeg en mail fra en god venninne og hun fortalte meg om sønnen som slet på skolen. Barn og ungdom er virkelig ikke sanne og oppfører seg ofte på måter som vi vokse grøsser på ryggen av! Hvor tar de det fra? Hvor lærer barn at det er greit å være ufin med andre? Er det ikke der vi må begynne? Det er ihvertfall ikke skolene sin feil og jeg er ganske sikker på at de fleste skoler (ikke alle) gjør det som står i sin makt for at mobbing ikke skal oppstå.

Men tilbake til denne herlige karen som jeg vet er en blomst. Han er en fest med mye kunnskap i topplokket. Han er en ihuga Rosenborg-fan og jeg kjenner jo tildels hele  fotballNorge ganske godt. Her måtte noe gjøres og moren spurte så fint om jeg kjente noen slik at vi kunne overraske gutten hennes med noe kjekt.

Jeg hev meg over mailen og sjekket fort hvordan jeg kom i kontakt med noen jeg kjente i administrasjonen i klubben. Imorges hoppet jeg i taket av glede!!!

Denne fotballklubben ønsker virkelig å bidra til av veslekaren skal få en dag han aldri vil glemme!!! Jeg er rørt til tårer faktisk, veldig kjekt å kunne bidra til å få til dette for venninnen og sønnen hennes.

Se hva Rosenborg fotballklubb skriver i mailen idag. Veslekaren er storfan av Nicki Bille:

Om det var mulig kunne vi tenke oss at gutten kom en dag til Trondheim:

1.       Spiste frokost med laget og Nicki Bille på Brakka.

2.       Være med vår materialforvalter Gunnar Stene i garderoben før trening.

3.       Være tilstede på treningen

4.       Spise lunch med Nicki og spillerne på Brakka.

Dersom han er interessert kan han selvsagt ta bilder fra treningen meg seg selv og spillerne, samle eventuelt

autografer.

rbk trine grung

Jeg blir helt stum for dette hadde jeg ikke ventet. En signert t-shirt eller en fotball med autografer er en ting, men være på brakka og møte gutta!!!? Jeg gleder meg masse til bilder for dette må jeg blogge om. Jeg blir så glad når folk med muligheten, som forbilder faktisk har, gjør noe ekstra for de som er fan. For her snakker vi en kar som kan alt om klubben!

Er du ikke enig i at forbilder må gå foran og gjøre slikt? Er ikke det en del av jobben?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.