I dette reisebrevet fra Provence kommer det to anbefalinger. I Les Baux gjorde vi en liten «feil» når det gjaldt restaurant, for vi dro opp i turistbyen for å spise den første kvelden. Det viste seg dag to å være feil da vi valgte å dra vi til Maussane og La Place. De tre beste rettene så langt på denne turen. FOR en matopplevelse! Hele turen var verdt restauranten der i seg selv etter mitt syn. Anbefaler både byen og spisestederet på det varmeste.

20140421-163509.jpg
Idag ble det nesten to timer i bil fra Les Baux for å oppleve Mousteries St Marie og gjett en gang om det var verdt turen?? FOR en koselig liten by langt oppe i fjellskråningen! Her skal vi bo i et døgn før ferden tar oss til siste stoppested før Norge på onsdag, nemlig Antibes. MÅ oppleve mer av byen som gjorde at Provence ble mitt feriested.

20140421-163530.jpg

20140421-163548.jpg




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.