Så er det offisielt, sykkelgruppen min i Drammen er herved ikledd rosa og lyser opp veiene i distriktet. Hva synes du? Oser sexapeel nå, ikke sant? Dette er helt seriøst det beste treningstøyet jeg har hatt noen gang. God stretch (viktig på oppblåste dager haha) og elsker fargene. Bare fargen ga meg energi til å trøkke litt ekstra!

20140502-053449.jpg

Tenk så gøy at denne sykkelgruppen ble til etter at jeg la ut et sykkelbilde på Instagramkontoen min, en lokalavis i Drammen tok kontakt for å lage en sykkelsak med meg og vips så begynte ballen å rulle. Jeg skrev et blogginnlegg om tanken min med å starte en gruppe hvor fokuset var alt annet enn å vinne Birken (uten at det er noe galt i det men konkurransefokus er ikke meg). Damer som liker å sykle, ferdig snakka. Nå skal vi lage nettside for jeg har kjøpt sykkelturistene.no og vi har to sponsorer. Hihi. Stas. Føler oss proffe.

Men det kjekkeste er at jeg ikke kjenner så mange i Drammen og nå blir jeg kjent med noen som har samme interesse som meg. Det er kjekt! Vi har en lukket gruppe på Facebook hvor vi avtaler oss imellom om hvilke runder vi skal ta og når. Funker så bra! Det er klart pollen gjør sitt til at jeg ikke burde trø i disse dager, men driter i det. Jeg må trene jeg, for hvis ikke funker ikke hodet.

Jeg ønsker og å samle en gruppe damer som jeg kan trene fysisk og mentalt i marka i Drammen. Ikke på to hjul. Men det blir i neste sving for jeg skal høre med Elixia Drammen om vi skal samarbeide om en slik gruppe. Jeg ønsker å bruke energien og motivasjonsfaktoren i meg til noe konstruktivt…..og dette kjenner jeg gir meg masse! Se på hanskene da, fine ikke sant?

Jeg trenger noen som kan lage en morsom logo til oss med fonten som vi allerede har…..noen som har lyst som kan det?? Dugnadsarbeid for oss sporty damer. Ikke noe fansy greier men vi må jo ha noe på nettsiden vår som skal produseres. Mail meg gjerne på kontakt siden min om du tar utfordingen. Tusen takk!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.