Det har tatt en god stund men endelig begynner ting å ta form i designpakken min. I mange år laget jeg det meste selv med god hjelp av Robert, en kamerat av meg. Jeg sa hvordan jeg ønsket at siden min skulle se ut og han programmerte. Så ble det sånn. Derfor har denne nettsiden min gått igjennom mange design i årenes løp.

Det er snart elleve år siden jeg kjøpte trinegrung.no og begynte å skrive på nettet. Helt krisedårlig i starten og hadde ingen plan, men jeg lærte meg masse på veien. Mye om hvilket innhold som trakk lesere, enda mer om hva som engasjerte og ikke minst skapte jeg en markedsplass for meg og mitt.

Tidlig ble jeg hanket inn for å holde foredrag om denne bloggen. Lenge hadde jeg flere titusener innom hver eneste dag og jeg blogget en til tre ganger om dagen. Dette var stedet jeg ytret meg om det jeg holdt på med og det skapte meg mer og mer jobber. Økonomisk har det gått opp og ned, som det ofte gjør for grundere, men jeg er på vei og har et mål. Jeg skal lansere flere nettkurs, og til høsten starter jeg skole- tenk så spennende! Kommer mer info om det snart.

Men tilbake til designet. Jeg har så lenge drømt om å ha et helhetlig utrrykk og endelig faller det på plass. Jeg har mine farger og de er alle satt sammen av Nina Bea. Hun lager timelinebilder til meg, keynote presentasjoner og sørger for at stilen er helhetlig. ELSKER! Nå sist kom bilder til bloggkurset.no:

http://bloggkurset.no

Så nå er altså bloggen rødaktig, Facebookkurset.no blått og bloggkurset.no ( se gjerne gratiskurs, klikk på bildet) grønt. Det neste kurset jeg lanserer jobbes med nå, veldig spent på hvilken farge Nina kommer med da! Se siden hennes på Facebook HER.

maintenance

NINABEA_coverbildeTRINEGRUNG_facebook_

Hva synes du? Ser du viktigheten av slik helhet? Gleder meg til flere farger og enda mer lek ! Hvilken liker du best?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.