Det vil jeg sier er menneskelig. Det å gå lei. Lei av vanene, lei av hverdagen, lei av trening, lei av fokuset på å leve sunt, lei av å alltid være positiv, lei av grunderlivet. Nå om dagen er jeg ikke lei, men det er en ulmende følelse som murrer i magen. Jeg er en skaper, en som ser den store helhet og deretter tråkker stien for at andre skal ferdigstille den.

Jeg elsker å jobbe med visjoner og helheter, være kreativ og vise andre muligheter. Inspirere andre og velge et positivt livssyn, det er meg det. Det ligger fundamentalt i ryggmargen min og definerer meg som menneske.

Trine Grung 260514.jpg

Nå har jeg skapt mye på et år og jeg gjør alt selv. Mitt tredje nettkurs står for tur, eller egentlig er det relansering av bloggkurset, men det er jo mye mer omfattende enn det første, og det er en tidkrevende prosess. Det siste året har jeg, via nettet og sosiale medier,  fått nesten 300 nye kunder. Enten har kunden lært mer om hvordan de skal kommunisere som bedrift via nettsiden, eller de har lært seg å utnytte alle mulighetene som finnes på Facebook i Facebookkurset. Jeg er stolt, veldig stolt. Det har vært en sann fryd å jobbe som jeg gjør nå.

Men, for det er et men her.

Jeg er en skaper og nå har jeg skapt masse. Det er i skaperfasen jeg trives, når jeg får være kreativ, se det store bildet for bedrifter som trenger å synliggjøre hvordan de skaper verdi på nettet. Nå om dagen blir det for mye «ferdigstille stien» fase. Jeg må ut. Jeg må jobbe tettere med noen bedrifter i en fase for å kjenne at skapertrangen min får tilfredstille seg. Jeg har et luksusproblem, jeg vet. Jeg klager ikke, bare konkluderer med at på denne ferden blir jeg bedre kjent med hva som skal til for at Trine har det bra. Kjenner du skikkelig etter av og til?

Definere en selv

Jeg har blitt veldig godt kjent med meg selv det siste året, og mange viktige spørsmål er besvart for egen del. Hvorfor skjedde den ene og andre hendelsen i livet og hva kan jeg gjøre for at det ikke skjer igjen? Hvordan skal jeg takle utfordringer veien videre? Hva kan jeg endre veien videre for å bedre egen tilværelse og se bildet med friske øyne? Jeg ønsker genuint å være i stadig utvikling, og skremmes ikke av endringer. Endringer i livet gir energi, om en velger å se det på den måten. Hvis en stadig går og frykter endringer så faller kortstokken når endringen skjer. Når jeg møter endringer, store endringer i livet, så velger jeg å finne en løsning, en kraft, som alltid er utifra et positivt fokus.

Hva kan jeg gjøre nå? Hvordan skal dagene nå være for at de skal bli best mulig? Om sofaen er svaret den ene dagen så er det helt ok. Da velger jeg skogen den andre dagen. Nå om dagen, når jeg er litt lei, velger jeg å ha fokus på trening. Få den delen av Trine på plass igjen. Kjenne glede ved turene i skogen, lytte til musikk som gir meg energi, men og de låtene som gir ro til ettertanke når jeg sitter på toppen og skuer utover. Jeg velger å si at jeg har stoppet litt opp, titter utover og ser etter muligheter.

Grunderlivet er ikke for pyser og tidvis er det ensomt.

Jeg omgir meg med flinke folk, men ser de ikke ofte nok hehe. Jeg har en mentor jeg jobber med en gang i uken, det er spennende. Han er en klok mann som har bygget mange gründere før. Sammen starter vi akademi til høsten og det er mye planlegging. Mye tanker som kverner hele tiden og derfor er jeg ekstra glad for treningen. Da rydder jeg topplokket og sorterer alt. Blir bedre kjent med Trine og valgene jeg tar på veien.

Jeg har akkurat hatt en hard treningsøkt i skogen, med rolig musikk på ørene. Jeg må lære meg å godta at av og til er det greit at det skjer lite. Ikke være så rastløs og alltid ha det så travelt. Jeg er ufattelig effektiv og bygger gjerne Rom på en dag. Men kanskje ikke i dag. Rom kan i dag bygge seg selv, for idag skal jeg bare godta at det er lov å være litt lei av og til. Jeg skal nyte å gjøre ingenting utover at folk rundt meg skal lage god middag til meg i dag. Så kommer morgendagen med ny energi og en ny innstilling til gründerlivet.

Og det er helt ok. Pust Trine, alle har slike dager, kjenner du deg igjen?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.