20140612-102132-37292339.jpg

I skrivende stund sitter jeg på Aker brygge. Venter på samarbeidspartner og samler tankene. Mye som skjer om dagen og ikke alt er greit å sortere. Da er bloggen bra å ha, for du som leser har veldig ofte noen gode ord på lur.

Lykke?

Jeg streber litt med å finne hva som gjør Trine lykkelig om dagen. Hvor står jeg i livet og hvor skal jeg? Jeg blir så fort usikker og dras i den ene og andre retningen….og glemmer at jeg bør lytte til meg selv. Men hva gjør en når en ikke hører hva en selv tenker? En finner ikke de riktige svarene og blir bare fortvilet?

Jeg jobber med noen kloke damer som sier en må lytte til hjertet sitt, åpne opp og hjertet vil fortelle deg hva som er riktig. Mye sant i det, og de verktøyene disse damene snakker om at alle kan lære seg skriker jeg etter om dagen. Hvordan vet en om en tar riktige valg for en selv og at valgene vil tilføre en det en trenger?

Jeg er så usikker og finner ikke svar. Hva gjør en når en føler en må bremse alt fordi svarene ikke kommer til en? Jeg roter ting til for meg selv og akkurat nå er jeg lei av meg selv. Lei av å være så ivrig og alltid så positiv. Jeg er ikke deppa, egentlig bare rådvil. Jeg har gode venninner rundt meg, og det hjelper alltid, men til syvende sist er det jeg som må finne svarene.

Men hvordan finner en de?

Gründerlivet er spennende og byr på mange muligheter, men like mange utfordringer. Jeg jobber mye alene og denne ensomheten jeg tidvis føler på i dette livet uten kolleger er nok ikke bra for meg. Jeg skaper nok best i team, uten tvil. Dette kjenner jeg veldig på her jeg sitter, samtidig som jeg ikke klarer å gi opp drømmen om å skape noe selv, noe eget. Men jeg er ensom.

Lei deg et kontorfellesskap, sier mange. Jeg vil i dette eventuelle fellesskapet fremdeles jobbe alene og ikke i team, ergo mye det samme.

Det har skjedd mye på et år og først nå merker en det. Først nå lander en og reflekterer. Den ene dagen tror en at en har funnet nøkkelen til ens indre lykke, i det neste er en like rådvill. Jeg blir helt sprø av mitt eget tankemønster. Lev i nuet, sier andre. Jeg føler ikke jeg gjør annet og prøver så godt jeg kan på alle områder. Men jeg må innrømme at alt er ikke bare lett om dagen.

Tilbake til Aker brygge. Her jeg sitter nå. Jeg nyter solen og iskaffen, venter på samarbeidspartner og vet jeg er heldig. Jeg har ikke lov til å klage, vil mange tenke. Men noen ganger vil jeg være liten og klage litt. Jeg står på og er et rivjern….jeg er møkk lei hele rivjernet. Jeg vil bare finne svarene, men stemmen hvisker og jeg må ha propper i ørene. For jeg hører ingenting. Føkk.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.