Tidligere i dag skrev jeg et ærlig innlegg fra en kaffestund hvor jeg prøvde å samle tankene mine litt. Tanker om livet, tanker om det å være usikker. Jeg er ikke alltid usikker på avgjørelser jeg gjør på livets vei, men noen ganger tipper nesten hele båten over ende da valgene er av stor betydning.

Jeg vet jeg har mange kloke lesere og derfor ønsker jeg sende en takk til deg i dag. Takk for at du synes jeg bidrar med noe konstruktivt og kanskje mine ord kan hjelpe deg til å se hverdagen på en ny måte. Eller hente styrke i at andre har det som deg og meg. Hva vet jeg? Jeg skriver nå bare videre jeg.

Bilde tatt 12.06.14 kl. 14.26

Vel hjemme fra møter i Oslo og blogger fra kjøkkenbenken

En av de som leste bloggen min før i dag var Dag og hans spørsmål ga meg noe å reflektere over. Bare les her:

Hei Trine. Din åpenhet og tydelige ærlighet er fantastisk. Jeg har fulgt deg en stund på Facebook og på bloggene du legger ut. Synes det er inspirerende og føler på en måte at jeg «kjenner» deg. Noe jeg selvfølgelig ikke gjør. Vil bare si at veien videre kanskje finnes ved å akseptere styrker og begrensinger du har. Det du er flink til, men som tapper deg for energi er kanskje ikke det du skal bruke mest tid på? Hva gir deg energi? Hva er dine styrker og når kjenner du deg sterk? Gjør mest av det. Det er kanskje ikke det du er flinkest til, men det kommer med øvelse. Alt annet skal du prøve å finne andre til å gjøre for deg. Team er undervurdert. Vi trenger alle å stå sammen med noen som støtter oss når vi er svake og utfyller oss der vi har begrensninger. Lykke til videre. Gleder meg til å «se» hva skjer. Plutselig sees vi :-)

Var ikke det kloke ord?

  • Hva gir deg energi?
  • Hva er dine styrker?
  • Når kjenner du deg sterk?
  • Hva gir deg energi?
  • Hva tapper deg for energi?

Store og vanskelige spørsmål som jeg skal jobbe med å finne svarene på de neste dagene. Rett og slett arbeidsoppgaver til meg selv og jeg ønsker å blogge om prosessen. Mest fordi jeg reflekterer når jeg skriver og med mange kloke lesere vil det garantert komme mange gode kommentarer. Vi er alle ikke mer enn mennesker og heldigvis er det menneskelig å være svak og liten tidvis.

Hva gir meg energi? Den skal jeg tenke på nå når dagens tur til toppen gjennomføres. Jeg må trene litt hver dag, det gir meg energi. Noen ganger har jeg vurdert PT utdannelse fordi trening og helse er noe som engasjerer meg……men nå først, hva gir meg energi? Takk Dag!

Hva gir deg energi i hverdagen?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.