Lørdag morgen og jeg kjenner de to glass rødvin fra igår. Samtaler på verandaen med god venninne, en nødvendighet i disse dager hvor hodet har vært et kaos av tanker. Når en står ved skiller i livet, uansett hva utfordringene måtte være, så er samtaler med mennesker som reflekterer og sorterer for en viktig. Ihvertfall for meg, er du ikke enig?

Jeg bruker ikke tid på overfladiske mennesker og «lette» samtaler for det tilfører ikke livet mitt noe. Venner skal tilføre noe, om ikke mer enn latter, og berike livet med gode samtaler og samvær. Jeg har tatt et vanskelig valg denne uken, og det er å forsette som singel. Jeg er på et sted i livet hvor jeg må ha fokus på å bygge Trine og finne meg selv. Har ikke vært noe sted, bare ligget i dvale på innsiden lenge. Trenger å finne ut hvem jeg er som voksen etter nesten 20 år i et samboerskap. Hva står jeg for og hva er viktige verdier for meg. Ha en workshop med meg selv, rett og slett. Og det ble for tidlig med et forhold da kjente jeg etter seks måneder.

trine grung juni 2014.jpg

Jeg tok et vanskelig valg og etter noen dager i dvale kjenner jeg at det er et riktig valg for meg. Ikke lett å såre et menneske en har virkelig blitt glad i, men hva gjør en når en ikke klarer å gi mer enn vennskap? Jeg var ikke klar for mer rett og slett. Så enkelt, men likevel så vanskelig. Jeg skal bruke sommeren på å peke ut kursen videre og ikke minst lete etter stemmene i meg som jeg vet forteller meg hva som er riktig for meg. Jeg har noen planer som jeg skal blogge om senere, om veien jeg skal begynne for å tilføre Trine det som er riktig for at jeg skal ha det bra.

Hvordan finner du svarene for deg selv? Jeg vet at skogen og trening med musikk på ørene må til for at jeg skal holde alt i vater. Så jeg har landet på at en time til dagen i marka er min beste medisin. Spesielt når solen stråler som nå om dagen! Hva skjera? Bor vi plutselig i syden eller??

Så. Singellivet skremmer meg ikke, jeg har selv valgt det og har lært masse det siste halve året. Verdens snilleste kar finner nok sin vei sammen med noen som er klar for alt det gode han tilfører folk på sin vei. Hvorfor blogge om dette, tenker kanskje noen? Denne bloggen er min personlige reise i livet, både som grunder og menneske, og dette er en del av reisen. Mange på min alder står i samme situasjon og kanskje sliter med vanskelige valg. Da kan dette være input på en måte. Det er menneskelig og sist jeg sjekket er du som leser og et menneske.

Jeg er alltid ekte og rett fra hjertet, jeg klarer ikke noe annet. En på Twitter skrev noe om hvorfor jeg detaljblogget livet mitt. Jeg føler ikke jeg gjør det, men i 11 år har disse sidene vært en liten del av min reise, og jeg kommer ikke til å endre akkurat det. Jeg har en intiusjon på at dette er riktig og ihvertfall riktig for meg. Ha en fin lørdag!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.