Igår blogget jeg et innlegg om de ulike appene som finnes når det kommer til nett-dating, og det resulterte i mye respons fra mine følgere på Facebooksiden min. Mange mailet meg og flere lo så de skreik, ergo mange kjente seg igjen. Hanne skrev et brev (bruker kun fornavnet for å la henne være litt anonym) og dette lo jeg godt av. Kjære dere menn som er en del av nettdatingen…dette er ment som gode innspill å ta med seg.

Vi lover å ta på oss pene kjoler til alle fremtidige dater. Men mulig vi må stoppe å spise først.

En mann som tør å vise seg som han er.

Hva ønsker jeg?

La oss begynne med profilbildet og bildegallerier: Profilbilder tatt i speilet i bar overkropp…det blir ikke mer harry enn det. Bortsett fra de som har en halvrøykt sneip i munnviken. Kle på dere, mannfok!

En annen ting jeg tenker på når jeg ser enkelte bilder er ”Var dette det beste bildet av deg?”. Enkelte ser ut som de ufrivillig har ramlet utfor 10-metern i Frognerbadet. Og i galleriene, hold tissefanten for dere selv. Det er så turn off å få den i fleisen midt i mårrakaffen. Jeg mister interessen på et blunk. På bursdager er det mest spennende med gavene man ikke vet hva er. Sånn er det med det intime også. Spenningen forsvinner i det samme øyeblikket du vet hva som er under klærne.

Et galleri jeg så hadde 20 ulike bilder av en som satt og lekte med seg selv med ”saus” rennende her og der. Hvem har innbilt disse hankjønnene at det er tiltrekkende å legge ut 20(!) bilder av dette i ett og samme galleri?? Han må gjerne vise at han er interessert, og ikke leke at han ikke er det.

Jeg har full forståelse for at man sjekker markedet, men de som sjonglerer med flere damer på en gang har jeg lite sans for av en eller annen grunn. Man ønsker å føle seg spesiell, selv om det er en man nettopp har møtt, og det gjør man ikke om man føler man er på et samlebånd. Det er ikke dermed sagt at han må gjøre eksklusive ting og ta deg med på byens beste restaurant, men bare å gi deg følelsen av å være spesiell.

Det viktigste er ærlighet.

Når man begynner å skrive sammen, så merker man fort om noen holder noe tilbake. Du spør, men han svarer på alt annet enn det du faktisk vil vite. Men ærligheten har sine grenser. Jeg er av den oppfatningen at datingsider på nettet er en gigantisk oppsamlingsplass for mennensker med ulike psykiske tilstander og lidelser. Her florerer det med angst, mindreverdighetskomplekser med påfølgende bekreftelsesbehov, det skrytes i hytt og gevær og ofte viser det seg at det en person har skrevet i profilen sin faktisk ikke stemmer. Dersom en mann legger ut om sine psykiske problemer, så trekker jeg meg vekk. Synd, men sant.

Første melding.

Første melding fra mannen bør inneholde en høflig henvendelse, der han gjerne forteller litt om seg selv, viser med ord at han har lest min profil, og han kan godt si litt om hva han ser etter og hva han ønsker å få ut av nettdating. De verste meldingene jeg får er:

  1. Skjer?
  2. Er du kåt?
  3. Knulle?
  4. Hei.

Den første og den siste, hva svarer man på det?? ”Nei… sitter nå her….” og ”Hei”. Det er ikke akkurat lett å skulle fortsette en samtale på det grunnlaget. Spør åpne spørsmål der man må svare litt mer utfyllende. Blir det snakk om å treffes, og han fra første stund vil komme hjem til deg, og ikke vil treffes ute, så kan du være sikker på at han har dame eller i det minste noe på gang. Evt så er han bare ute etter sex, og har planer om å komme i buksa på deg så fort som overhodet mulig.

Hva jeg liker?

Jeg har såpass lang fartstid på nettet at jeg har mye erfaringer med datingsider. Det er stort sett de samme på alle sidene, de bare tilpasser seg etter hvilken side de er på. Men innerst inne er de den samme uansett. Personligheten din lyver ikke, det gjør ikke preferansene dine heller. Alt for mange har vist sitt sanne jeg etter hvert.

Det jeg liker med mannfolk på nettet er:

  1. Et pent bilde, som viser en side av deg som du er fornøyd med. Ta av solbrillene. Øynene ER faktisk sjelens speil. Man kan lese mye ut av å se på øynene til folk, om de har utstråling eller er mer eller mindre døde.
  2. Smil gjerne på bildet også, et smil får fram det vakreste i mennesker.
  3. Skriv om deg selv i profilen, ikke skriv ”Jeg er så dårlig på å beskrive meg selv, jeg vet ikke hva jeg skal skrive”. Ingen er bedre til å beskrive deg selv enn du, det er ingen som kjenner deg bedre enn du selv. Om ikke du vet hva du skal skrive om deg selv, hvem er det da som egentlig kjenner deg?
  4. Ikke vær redd for å skrive om dine forbedringspotensialer, og skal du skryte av deg selv, så sørg for at det stemmer. Man merker fort om du liker å gå i skog og mark eller ikke om man blir kjent med deg
  5. Fortell hva du vil med nettdatingen, hva du ser etter. Det må være en grunn til at du har registrert deg, så å si at du ikke vet hva du gjør på denne siden er bare tull. Vær ærlig, enten du ønsker en venninne med fordeler eller en kjæreste. Ved å være ærlig finner man det man leter etter og ingen blir skuffet. Men vær forsiktig med å være for kritisk til kvalitetene det andre kjønn skal ha. Da risikerer man at mange trekker seg unna, og du går kanskje glipp av drømmepartneren!
  6. Vær høflig! Hovedregelen min på nett er: Ville jeg sagt og gjort dette til en person jeg møtte på gata? Hvis svaret er nei, så ikke gjør det på nett heller.

Mvh Hanne

Tusen takk Hanne, jeg håper vi når ut til mange herrer på nettet og dermed kanskje lærer de noen triks. Del gjerne!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.