Det er en krevende og ufattelig spennende prosess å lage internasjonal digital strategi for Kuddle-bildedeling for barn. Den er ikke veldig ulik en jeg ville valgt for et norsk firma, men utfordringene er bare litt større og anderledes. Hvilket språk?  Alle språk? Skal en ha Facebook på alle språk en har lansert appen på? Skal bloggen oppdateres på alle språk? Hvor mange skal bidra på bloggen og hvor ofte? Innhold? Publiseringsplan for Facebook må på plass, hvem vi skal drive dialog med på Twitter. I det hele tatt MYE å henge fingrene i.

Det er mange spørsmål som roterer i topplokket om dagen og en må bare brette opp ermene å starte. Hoppe i havet, sørge for at en husker svømmetakene en har praktisert i 12 år på nettet og legge på svøm. Så enkelt, men likevel utfordrende.

Kuddle antibullying app for kids

Så langt har vi tanker rundt følgende:

  • Facebooksiden
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogg (lanseres straks)
  • Strategi for ansatte
  • Verdier for selskapet som skal kommuniseres
  • Innhold på blogg/nettside

Det er mange selvfølgeligheter for en som har drevet lenge på nettet og ser det overordna bilde, men samtidig er det hele tiden viktig å ha ledelsen med på laget, sørge for at de er trygge på prosessen, forstår hvor vi er og hvor vi skal. Uten blir det som å sykle i oppoverbakke. Tungt og tar lang tid.

Idag startet og en jeg har heiet på så lenge jeg kan huske på i sosiale medier. Hans-Petter Nygård-Hansen er en fin fyr, ufattelig kunnskapsrik, gründer med eget kommunikasjonsselskap og nå altså min kollega. Han skal jobbe med PR og kommunikasjon mens jeg tar meg av den digitale kommunikasjonen. Men vi jobber i team og jeg digger det. Endelig! Og så han som jeg liker så godt, stas! (planlegger å lure konen hans til å bli min stylist på lur, men ikke si det høyt at jeg har baktanker haha. Hun er dødsrå på klær)

Tusen takk for en bra start Hans-Petter og ikke minst tusen takk for «tommel opp» etter presentasjonen min i dag. Alle mennesker trenger bekreftelser på at det de gjør er bra og jeg trengte den tommelen. Det var ikke mye men den gjorde meg glad. Jeg har jobbet så lenge alene at alle oppmuntrende ord på veien er utrolig hyggelige! Viktig å bli verdsatt, så takk!

954825_4534146651921_210058370_n

Hans-Petter og meg ifjor. (Jøss…..der var jeg jammen fin på håret….shit. Må ikke se slike bilder…jeg SPARER!)

Nå gleder jeg meg til å lage bloggstrategi for Kuddle, sette de ansatte i sving med sine sosiale medier profiler oppdatert riktig, finne riktig nyhetsbrev for oss, sette Facebook-dialogen i system…..OG feire. Jeg har kollegaer, de er hyggelige og ikke minst glad for å ha meg med på laget. Det gleder meg sånn at jeg får ikke sagt det nok. En helt riktig avgjørelse av unge lovende. Jeg har så mye energi om dagen at jeg JOGGER hele runden min nå. JOGGER! Leste du det? Jeg kaller meg herved en jogger igjen.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.