Jeg leser mange artikler på nettet,  og i søken på drømmemannen er det viktig å forberede seg på det som kommer. For plutselig står han der. Gjerne foran meg i ferskvareavdelingen på Rema. Gulp. Ikke Rema, de har ikke ferskvareavdeling og Meny er for dyrt. Hm. Jaja, du forstår tegningen.

Jeg kom over en artikkel hvor vitenskapen viser til hva som avgjør om en har det perfekte samliv, og her kan vi kanskje hente litt inspirasjon mine damer og herrer.

 • De lykkelige parene har 5 hyggelige interaksjoner mot en mindre hyggelig en. (den var jo enkel å forstå, jeg kan godt ringe ofte!)

Bilde tatt 02-06-15 kl. 08.58 #4

 • De som skilte seg hadde kun 0,8 hyggelige interaksjoner mot en hyggelig en. ( ikke rart jeg ble skilt).
 • Kvaliteten av et godt vennskap er den viktigste faktoren for et godt ekteskap, så kommer sex, romantikk og passion som gode nummer to etc. (NÆH kødde du, den bør MENN se. SEX kommer som nr 2, ikke 1)
 • Gode samtaler: De lykkelige parene, de vi andre misunner grønne, snakker i snitt 5 timer mer sammen PR uke enn de ikke lykkelige. ( finn meg den mannen som vil høre på meg hele tiden!)
 • De lykkelige har kultiverte positive samtaler hver dag. ( denne skal jeg klare, jeg er meget kultivert) De gjør dette for hverandre hver dag:
 1. Gir komplimenter
 2. De gjør noe hyggelig for hverandre
 3. De snakker om hyggelig ting fra fortiden
 4. De viser de setter pris hverandre.
 • På soverommet: FÅ SEX INN I KALENDEREN ( det er drepen for meg ihvertfall) Mer sex=mer glede ( ja når vi kvinner jobber mindre så har vi overskudd til ALT!) Må gjøres minst en gang i uken. SEXE da altså.

Bilde tatt 02-06-15 kl. 08.58 #2

 • God kommunikasjon er viktig. Hvis maken oppnår noe hyggelig skal du :
 1. Vis entusiasme ( denne delen er enkel men pass på at den er ekte)

 2. Still spørsmål ( les litt om hvordan du kan være gravende journalist eller gå et lynkurs hos hvem som helst nettavis, de har god call på akkurat den biten)

 3. Gratuler din partner, gjerne med en runde under dynen om det er mannen vi skal applaudere.

Utføres disse siste punkt 3 ganger for dag ( ikke sexe da) så går livsgledeskalaen i været! 

 • En skal oppleve mer sammen. Planlegge en reise og glede seg over den sammen. ( Det innebærer ikke å hive ting ned i en koffert og dra på en harry chartertur for å grille sol).
 • Parforhold sliter mest når barna er i barneskolen. Men  holder en ut til de er på videregående løsner mye. ( ok, sier litt om at en kanskje ikke må gi opp)

Bilde tatt 02-06-15 kl. 08.58 #3

Skål. Hvis du vil bli lykkelig MÅ du dele denne med dine Facebookvenner. Takk fra lykkelige meg.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.