Dette er en spennende prosess. Personlighets-teste meg selv for å finne nye muligheter i meg selv. Mest for å jobbe riktigere for meg og den jeg personligheten jeg har, men og for å ha fokus på hva som må på plass for at jeg skal ha mest mulig trivsel i hverdagen. Det er viktig å utvikle seg selv og dette er en del av min utvikling. Ikke glem, jeg er på en reise og dette er en del av den.

Jeg har lenge kjent Karen Lisbet Baldishol Brevig i Immutare og jeg tok kontakt med henne for å høre om jeg kunne få en time.  Dette opplegget burde vært obligatorisk når en skal velge yrke som yngre, men det er et helt annet innlegg.

En starter med å svare enkelt på flere sider med spørsmål som ser slik ut:

Skjermbilde 2015-06-11 kl. 14.18.25

En får hele veien valg som i andre enden definerer en utifra ulike parameter. Kjempespennende! Først altså en interesse-profil, hva en liker etc, deretter preferanse-profil og til slutt trivsel i forhold til der en er i dag. Som du ser av bildet under kan jeg gjøre en del på det den siste delen. Den er kun på 64% sørgelige poeng.

Til uken skal jeg møte Karen Lisbeth for å gå gjennom dette og ikke minst høre hvordan hun som kan dette leser min profil. Grunnen til dette er fordi jeg så ofte ikke opplever mestring, selvom jeg er rasende god på det jeg gjør, og det må jeg til bunns i. Hva er det som energi-tapperne i min arbeidshverdag og kanskje hverdagen generelt?

Dette er så viktig og spesielt for oss kreative som gjerne går og er gründere resten av livet. Når går en egentlig fra å være gründer til neste etappe og hva kaller en seg da? Skal jeg være grunder veien videre? Ja, jeg skal det, men trenger å vite hvordan jeg skal jobbe for å komme opp et nivå. Mitt neste steg altså, og dette skal jeg blogge åpent om. Rett fra hjertet, som bloggen min alltid har blitt kalt.

Skjermbilde 2015-06-11 kl. 14.51.22

Jeg har blogget om dette flere ganger, hvor spennende jeg synes det er med prosesser. Det å bli kjent med seg selv og sin egen personlighet, komme til bunnen av hva som er viktig for ens egen trivsel.

I denne prosessen tar jeg nå steget litt videre og tester meg selv i samarbeid med Immutare. Du kan lese mer om selskapet HER. Utrolig spennende prosess og jammen merkelig å se svarene, for en kjenner seg igjen med en gang.

Dette under er altså min preferanse-profil:

Ekstrovert

 • Får energi i samspill med andre mennesker
 • Sosial – opptatt av samarbeid, relasjoner og å bli sett
 • Fokus utover på mennesker, ting og hendelser
 • Foretrekker kommunikasjon ansikt til ansikt
 • Formidler entusiasme og engasjement
 • Kaster seg ut i det med prøving og feiling

Intuitiv

 • Visjonær, fokuserer på framtidige muligheter
 • Foretrekker å bruke informasjon med fokus på det som kan skje
 • Idérik, fantasifull og original
 • Teoretisk, liker å analysere og se sammenhenger
 • Liker sammensatte problemer som krever at man tenker nytt
 • Liker variasjon, utålmodig med rutiner

Følelsesorientert

 • Tar beslutninger ut fra skjønn, basert på klare og tydelige verdier
 • Empatisk, bevisst på hvordan andre har det
 • Opptatt av å hjelpe andre og ivareta menneskers behov
 • Liker harmoni, kan reagere negativt på en ”kald atmosfære”
 • Varm, vennlig og imøtekommende
 • Tillitsfull og tolerant

Avgjørende

 • Foretrekker å leve på en organisert og systematisk måte
 • Fungerer best når de kan lage en plan og følge den
 • Trenger forutsigbarhet, orden og struktur
 • Målrettet og besluttsom
 • Liker å få ting avgjort og avsluttet
 • Tar tidsfrister på alvor

Skjermbilde 2015-06-11 kl. 14.30.01

Når jeg leser det som er avgjørende tenker jeg en viktig ting her som avgjør for veien videre: Jeg må følge en plan og liker struktur….

Min største utfordring er å LAGE strukturen/planen.

HVA I ALLE DAGER GJØR JEG DA? Noen som er god på det? MAIL MEG! Jeg trenger deg NÅ! Helst i går! Det er dette som er min svakhet og jeg liker det dårlig!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.