Jeg har fått så mange mail og hyggelige kommentarer etter innlegget hvor jeg skrev om de forbanna 8 kiloene som har krøpet på min smukke torso. For det er kun der de legger seg hos meg, på overkroppen og gjerne foran. Så deilig, NOT! Les innlegget HER. 

Jeg har, i samarbeid med lege, kuttet kumelk og gluten fra kostholdet, samt sukker. Altså, det er jo sukker i majones, men frem til jeg lager min egen så bruker jeg den jeg kan kjøpe i butikken. Det er helt i startfasen for meg dette, selvom jeg har gjort slike endringer før, men det er første gang jeg gjennomfører de skikkelig.

Her har du meg for to uker. Jeg følte meg akkurat slik bildet illustrerer. Helt tom, utslitt og NULL energi. Skikkelig fin må jeg si, og ja, jeg overdriver litt for fotografen (les: meg det og det)

Skjermbilde 2015-06-08 kl. 09.08.04

Det DEILIGE er jo at jeg merker en endring allerede. Jeg føler det er som en tåke er borte fra øynene og jeg er ikke så sliten som jeg var. Allerede, på under en uke. Jeg har ikke gått på vekten enda, for den skal jeg kjøpe inn imorgen. Jeg har ikke vekt da tallene i seg selv ikke er vesentlig. Ikke for meg. Men nå måtte jeg ta grep rett og slett, for helsens del.

trinegrung gladtjukk

Frokosten min er to egg, majones, fire skiver med roastbiff og litt remulade, samt en hel paprika. For eksempel. På jobb i dag har jeg gluten og melkefrie fiskekaker med remulade med meg pluss det blir grønnsaker ved siden av. Fettet jeg tilfører opplever jeg stabiliserer blodsukkeret mitt helt vanvittig bra…..ikke en kveld har jeg hatt lyst på noe!!!!!

Det jeg lurer på om du synes dette er morro, interessant eller har lyst til å høre noe om? Følge reisen min tettere? Bør jeg blogge vekten? Jeg er på utrygg grunn men ønsker kun å dele mine opplevelser på veien.

En ting som jeg har gjort i tillegg er å tilføre D-vitaminer, for jeg fikk sms fra legen hvor det stod:

Hei Trine. Blodprøvene dine er veldig fine. Ser fastlegen har tatt med vitamin D som er litt lav (34, bør være over 50). Så ta litt vitamin D tilskudd, og sjekk igjen om en 3 måneders tid. Fettstoffer ligger i grenseland, så litt ekstra sunn mat i sommer. God helg. Kjetil Guldbakke, Oslo Hudlegesenter 

Så her går det sakte men sikkert bedre. Holder deg oppdatert. Er dette morsomme blogginnlegg? Del gjerne videre så kan vi gjøre dette sammen. Kanskje jeg kan gjøre deg mer bevisst på endringer? Håper det.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.