Det å ta solide grep for å bedre min tilstand har gjort noe med meg. Jeg er helt ny på alle måter, selvom medisinen fremdeles gjør sitt med energien tidvis, så er Trine lettere på ALLE måter. Spent på å veie meg til uken. Jeg veier meg IKKE fordi tallene er viktig men fordi det er viktig å se fremgang da noe nå måtte gjøres. Jeg bryr meg lite om hva tallene sier, bare jeg føler meg vel og har god Trine-energi.

Jeg skrev om mitt møte med herlige Dora forrige uke og igår hadde vi vår første workshop. Jeg har en plan for denne bloggen høsten 2015 og igår begynte tingene virkelig å ta form. Det er ingen bloggere som har gjort dette før så jeg gleder meg veldig til å se responsen fra dere når dette nye kommer. Vi har funnet navnet på prosjektet, tema prosjektet skal inneholde for å inspirere MANGE damer, litt om hvem som skal bidra…i det hele tatt, vi legger planer.

Trinegrung på innsiden 1

Over ser du altså Dora Thorhallsdottir og Ellen-Marie Bjerknes Nygård som begge hjelper meg i starten. Ikke minst var lille Victor med oss hele dagen. Ikke en lyd kom fra han, så han var like enige i at vi jobbet med viktige og riktige ting.

Disse to er kreative med meg, strukturerer tankene mine og ikke minst DIGGER visjonen min og det jeg ønsker å skape. Jeg gleder meg så  masse til å dele dette….legg igjen mailen i den røde boksen for de som er der får vite det først.

Mest av alt ble min kjære pappa 75 år igår. Gratulerer så masse med dagen pappa. Du er et forbilde på mange måter med din innstilling til det å bli eldre. Jobber fullt forsatt, beveger deg masse og spiser sunt. Bortsett fra når det er kake på bordet….da er han ikke å stoppe hehe. Jeg holdt meg til bær siden gluten er historie i mitt kosthold. Jeg er på vei og kjenner ting løsner foran på torsoen. JIPPI!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.