Her sitter jeg med morgenkaffen og er dødssliten. Har logokoppen min da, det hjelper litt. Var ikke det motiverende å lese? Nå ble du vel fristet til å lese videre tenker jeg? Det jeg skal formidle er viktigheten av å lytte til kroppen. (PS ser du jeg er slankere i trynet? Gått ned to kilo hoho)

Bilde tatt 26-06-15 kl. 08.39

Når en er i en fase hvor to leger OG kropp sier at en skal ta det med ro….sa er det IKKE lurt å ikke lytte til det. Jeg skal jobbe på halv maskin nå og jeg gjør det i timer…..men å være blogger gjør at det er alltid litt her og alltid litt der. Mange tror at det er en enkel jobb, det er bare å slenge ut noen innlegg så er dagen over. Feil.

Ikke sånn jeg har det.

Jeg følger opp og svarer ALLE som skriver til meg. Jeg er på Facebook, tidvis Twitter, LinkedIn, Instagram og SNAP (trinegrung om du vil følge) og det tar tid. Tid jeg elsker å bruke der, det må sies, men det skal følges opp. Det er der jeg blir kjent med leserne mine, utover de som legger igjen hyggelige kommentarer.

Disse er herlige på snap: kathrinede, ninajet, karianne71, martekrogh med flere. Jeg har mange herlige som snapper meg hele tiden…veldig koselig! Forsett m det!

Apropo hyggelige lesere. FY FLATE dere har støttet meg i det siste og jeg er så takknemlig. En hyggelig melding her og en der gjør at jeg kjenner glede over å blogge igjen. Virkelig. Ei lurte på om vi skulle starte støttegruppe for de som ønsker å støtte hverandre i dette med vekt….er det noe som du synes er en god ide?

Om jeg lager en hemmelig Facebookgruppe…hvor mange har lyst å være med? GOD FREDAG….her skal håret bli helt nytt hos Chi i Drammen. GLEDER MEG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.