Se på dette skrytebildet under da! Jeg synes du skal se litt ekstra på det, for da ser du at jeg er ny. Helt ny. Alle krøllene er historie og det korte er tilbake. Jeg drømte om lokkene til Kim Kardashian, men endte, igjen, opp som mora. Det er meg i et nøtteskall.

Bilde 26.06.15, 20.56.05

Jeg er helt sikker på at venninnene mine Kari og Cecilie hos Chi Hair i Drammen river seg i lokkene av meg og mine endringer, men det blir mange morsomme samtaler av mine hyppige besøk, det er det liten tvil om.

Håret i seg selv er ikke det som skal være tema, men viktigheten av identitet. Har du et klart forhold til din egen stil? Du vet at DEN blusen må du ha for den passer sammen m resten av det du har. Er du sånn? Jeg er ikke.

Jeg er impuls-handler og lar meg altfor lett inspirere av hvem jeg for tiden har rundt meg. Har jeg en fargerik venninne i kjoler så er det det jeg ønsker i identifisere meg med. Har jeg en venninne, eller ser jeg en serie, hvor business-stilen er greien…så kan du banne bein på at jeg skal ha den og.

olivia pope trinegrung style

Du er enig? Jeg kunne konvertert til lesbisk for denne dama i Scandal. Sukk, Olivia Pope to the people- FOR EN STIL! Men jeg får det ikke til selv og jeg hadde sikkert blitt lei av å sprade rundt slik. Men inni hodet mitt så er det sånn jeg liksom skal være så, men så ender jeg opp i kosedressen. Med strikk i livet.

Hva skjer med det?

Det er klart det er en mellomting mellom kosedress og stilen over, men jeg vurderer å ta et grunnkurs i hvordan jeg skal kle meg bedre. Jeg føler ikke jeg har min egen stil, det er vel poenget mitt. I den store sammenhengen er det ikke viktig men GUD så flott når jeg ser folk som har det! Det er så fint når det er gjennomført!

Det handler vel om å gjøre ting gjennomført, fullføre og finne ut hva en passer? Jeg blir bare usikker men en ting vet jeg, jeg kler sterke farger men ikke for mye mønster. Ikke opp mot ansiktet. I tillegg kan jeg ikke store topper.

VEL, det er ikke helt sant, for mine to fordeler gjør (akkurat nå, de skrelles jo bort fort om dagen som jeg er på diett høhø) at toppene er litt store AKKURAT nå….tenker det er et tidsspørsmål før jeg er like slank og kler det som Olivia over her. Tror du ikke 😉

Er du stilsikker? Er du bevisst på HVA du skal ha og hvilke stil du har? Føkk, jeg er som et atlas i tusen farger og fasonger. Det er jo ok om jeg liker det, men poenger er vet at jeg ikke gjør det.

Men ingen kan ta fra meg stilen på toppen og kort hår. Den er en stayer. Helt til jeg ser Kim igjen….og lokkene. Da dør jeg litt. Det er så feminint og fint!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.