Det er et rush av følelser som spreller i kroppen om dagen. Så mange lesere som synes det er inspirerende å høre om mine utfordringer og endringer, og ikke minst hvordan jeg takler de…..det gir meg ufattelig mye og jeg kjenner en sann takknemlighet for denne bloggen. Endelig. Igjen.

trinegrung 290615

Nå har jeg endret kostholdet i to uker og jeg kjenner en formidabel forskjell. Jeg har mer energi og er IKKE oppblåst i magen. Sistnevnte er det viktigste for meg, jeg hater den såkalte gluten-magen min. Men utfordringen er at jeg kan for lite om et variert kosthold når jeg kutter gluten og melk (igjen), tidligere endte jeg opp med å lage en del smoothier.

Så derfor har jeg bestemt meg for å kurse meg og imorgen skal jeg møte en dame som er god på Paleo, eller såkalt gluten og melkefritt kosthold hvor en tilfører mer fett enn karbohydrater. Ja jeg vet dette er omdiskutert, men igjen så gjør jeg dette i samråd med en lege og ble rådet til denne veien.

Jeg føler meg MYE bedre og det er det viktigste uansett hvordan en vrir og vender på det. Siden jeg går på medisin for Rosacea eksemen jeg har på nesen (som er nesten borte men reker i helgen likte den ikke så et lite utbrydd kom) tar jeg hyppige blodprøver og følges nøye opp.

Jeg tar livet veldig med ro om dagen. Trener litt hver dag. Igår var jeg på Hot Bikram Yoga i Bærum, dagen før jeg en to timers fjelltur…og det bare elsker jeg. Min datter Frida var med på yoga og hun er selv frelst. Det er varmt i rommet, hele 40 varmegrader, men følelsen etterpå er magisk. Rett og slett. Roen, en sover bedre, føler seg ren og renset. Fokusert. Elsker.

Jeg håper du får en STRÅLENDE uke. Min siste arbeidsuke før jeg retter nesen mot fjellet. Barna og jeg skal gå i fjellet en ukes tid og det gleder jeg meg veldig til!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.