Det er midten av august og endelig kom sommeren. Klokken er over halv ti og ute sitter jeg med nytt leketøy i fanget. Nei ikke sånn leketøy….jeg er litt rystet over at du tenkte koffert med en gang. Nei, her i huset er det tekniske hjelpemidler som rates som Nr.1.

En aldri så liten kveldshilsen rett og slett og mest fordi jeg måtte teste min lille nye maskin. Jeg ELSKER Apple produkter og skal ALDRI ha noe annet. Jeg er sær, jeg vet. Men tankegangen til Apple klinger helt med min så da er det greit.

trine grung 140815

Idag stakk jeg på Bikramyoga og er glad for at høst-treningen er i gang for egen del. Turer i skogen og bikram blir meg. Jeg går på et senter i Bærum som heter Hot Bikram Yoga og på mange måter har yoga endret mye for meg.

Jeg har mer ro, kjenner fokuset aldri blir stressa og kavete og jeg blir rett og slett mer glad i meg selv. Høres helt teit ut og jeg ser det når jeg skriver det, men det er sant! Yoga er livet. Jeg prøvde meg for en del år siden men da klarte jeg ikke å konsentrere meg, roe ned og trene formen av de rette årsaker. Nå gjør jeg det og det er noe helt annet.

Ref bildet på toppen…..6 kilo er historie og jeg begynner virkelig å føle meg bedre. Ikke noe vann i kroppen og magen er som ny. Kan ikke bli bedre så høsten 2015 bør by på drømmemannen rett etter medisinkuren er over. Det har jeg bestilt.

Så det så.

En blir svett på Bikram, just sayin.

Bilde 14.08.15, 11.39.52

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.