I februar i år tok jeg noen grep for meg selv. Jeg holdt på å bli SPRØ av å ha hjemmekontor selvom jeg hele tiden flyr i møter og er innleid hos kunder på prosjekter. Har liksom alltid tenkt at jeg trenger ikke et kontor.

Så feil kan en ta!

Jeg flyttet inn på Kontor-Huset i februar og har ikke angret et sekund. Jeg har byttet til regnskapsføreren som sitter i rommet ved siden av, fått to kollegaer til å flytte dit, skal samarbeide med en reisearrangør som har kontor borte i gangen og har flere møter med andre som har kontor der. Utrolig nyttig!

Ikke minst: jeg har noen som sier GOD MORGEN og tar en kaffeprat med meg. Liker!

kontorhuset trine grung drammen

Mitt «lille» krypin, men det er mange fine rom på huset.

Dette er et såkalt»plug and play» konsept. Ergo i det du signerer kontrakt betaler du EN sum i måneden og det gir deg tilgang til fire supre møterom med projektor, internett, kaffemaskin, minikjøkken, kopi og print, toalettfasiliteter, garderobe og dusj. I kjelleren kan du parkere bilen eller sykkelen, eller du kan leie din egen bod for diverse lagring.

Utrolig gunstig sted og ikke minst DIGG at alt er nytt og fint. Sjekk de fine nettsiden HER.

Det er små og mellomstore bedrifter som har kontor der sammen med meg og det fellesskapet er viktig. En liten hemmelighet: jeg kommer snart til å flytte inn i ett dobbelt så stort rom for nå bygges drømmen min. Ergo partner er på plass. Sier ikke mer, bilder fra kontoret kommer. SPENNENDE!

Lånte dette bildet fra nettsiden og flere bilder kan du ser HER.

Skjermbilde 2015-08-26 kl. 09.46.47

Lekkert interiør og jeg føler meg som supergrunder når jeg inviterer til kundemøter her. Jeg er jo det men kontorene underbygger følelsen. Stolt enkel programleder fra radio som elsker internett. GOD KLEM og del gjerne om noen av dine venner trenger kontor. I oktober står hele 3 etasjen klar med møbler og alt!

Jeg var ganske glad som nyinnflyttet som du ser:

Skjermbilde 2015-08-26 kl. 10.27.54

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.