Jeg har verdens beste kunder, de som går nettkursene mine. Over 700 stykker har enten tatt BLOGGKURSET eller FB-KURSET (Facebookkurset) for å lære hvordan de skal oppdatere nettsiden eller Facebook. Det er omfattende kurs med over 50 videoer tilsammen og hver eneste dag jubler gründerhjertet mitt over flere som strømmer til.

Jeg startet denne bloggen min i 2002 og siden har jeg tilegnet meg kunnskap som jeg elsker å dele med andre via nettkurs. Jeg administrerer alt selv og det funker utrolig bra. Det aller meste er automatisert og forenkler dermed hverdagen min når jeg skal administrere alt. Jeg bruker ulike verktøy for å få til dette:

 • VIMEO Pro konto
 • Paypal
 • Mailchimp
 • Bloggen min
 • Facebooksiden min m annonser
 • GRATISKURS ( du kan og melde deg på for å se dette, bare trykk HER)
 • Screenflow for opptak
 • Reflector for mobilskjerm opptak
 • Webinarjam for webinarer. Go to webinar funker også flott men er noe dyrere
 • Stripe for medlemssamfunn
 • Gode optinbokser som lages i Mailchimp
 • Lister i mailchimp med egenproduserte automatisert nyhetsbrev

Bilde tatt 10.09.15 kl. 14.36

Kledd i grønt på grunn av opptak i dag. Sender et kyss til Gro som laget videoen for den satte jeg utrolig pris på! Tenk å trø ut av egen komfortsone for å glede meg! Jeg jubler herfra til månen. Siden til Gro kan du følge HER. 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.