DETTE er jammen lenge siden, et hverdagsinnlegg på bloggen min! Jeg er på bloggjobb i mine gamle hjemtrakter og gleder meg til å dele mye flott fra min tidligere bo-kommune Røyken. Vi hadde mange gode år som familie her og stedet er perfekt for barnefamilier.

De har fått cafe siden sist og jammen var det noe jeg savnet når jeg bodde her! Storkoser meg på jobb med Sarah fra Frost utvikling, og sprellene vi skal finne på skal jeg selvfølgelig komme tilbake til.

Trine grung frost utvikling Røyken

HALLO! Jeg spiste IKKE kaken, det var Sarah! Og hun spiste den FORT! Men veldig koselig cafe, skal blogge flere bilder senere herfra og den herlige dama som er ildsjelen bak og baker ALT selv.

trine grung frost utvikling sarah

Sarah liker at jeg tar bloggbilder og later som hun jobber. Vi er mer opptatt av kaffesmaking, skravling og kreative jobbinnlegg, men kjekt er det. På bordet ved siden av sitter tre pensjonister som skravler om Facebook. Humrer for meg selv her jeg sitter og hører på sladderet om det nabodama la ut i går.

Haha, kjenner du deg igjen? Ikke bare pensjonister som skravler om det andre gjør på Facebook, vi gjør det alle, både du og jeg.

trinegrung røyken frost utvikling

Næmen, se på bloggeren da! Ikke ordna håret for innlegget en gang! Helt krise dette, om jeg skal begynne å blogge igjen, noe jeg skal. Må jo passe på hvordan jeg ser ut nå! Møkk, må jeg kjøre full sminke hver dag eller er dette innafor?

Gud, så plutselig litt gammel ut, synes jeg, men hadde jo bursdag i går og rundet 45. Ser ikke det samme når jeg ser meg i speilet….der ser jeg ut som jeg er 20 kilo tynnere og MYE yngre ut. Jeg kjøper nytt speil asap, hahahahaha. Mere kommer imorgen, så her må du følge med! Blir du med meg videre?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.