Jeg skal ikke påberope meg å være ekspert på film og analysere meg ihjel på kvaliteten, skuespilleriet eller innholdet. Jeg vet bare når en film gjør inntrykk på meg og det gjorde denne. Sånn virkelig, inderlig, tårevått og sterkt.

Min datter Fridas ord: den gjorde sterkt inntrykk, han lille gutten spilte vanvittig bra og det var en rørende historie på alle måter.

Personlig er det lenge siden en film har beveget meg på denne måten. Vi har jo mange ganger de siste årene hørt historiene om disse «barna» som plutselig dukker frem fra skjulte rom og kjellere. Skremmende men virkelighet likevel. Den lille gutten spiller helt rått. Sjelden liten kar, vil jeg si.

Ville bare anbefale den, her er trailer.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.