Jeg står i endring og har valgt det selv. Denne sommeren har jeg virkelig jobbet for å få hvilepulsen tilbake og finne fokus på hvem jeg er, hva jeg vil og hvor jeg skal. Vesentlig når en jobber som selvstendig næringsdrivende hvor mulighetene hele tiden presser seg på og en fort kan la se rive med i den ene og den andre retningen.

Det er vel en av mine store  utfordringer, å takke nei til ting som virker morsomme å jobbe med uten at det kanskje er kjernevirksomheten min. Det jeg egentlig driver med. Jeg er en blogger og har vært det i mange år, men jeg glemte det bare en liten periode og det beklager jeg. Tiden strakk rett og slett ikke til.

trinegrung060916

Denne sommeren fikk jeg så lav hvilepuls at jeg tidvis måtte sjekke om den funket. Jeg roet ned i Nice, Cannes, Spania og ikke minst Stavanger hvor min kjæreste bor. Ja, jeg har fått meg kjæreste men enn så lenge er han kun min. Ikke en jeg deler med noen utenom mine nærmeste, men jeg kan love deg at jeg aldri har hatt det bedre. Livet gliser på så  mange områder og det fortjener jeg. Virkelig!

trine grung sigvart dagsland 2016

Nå er ikke Sigvart Dagsland mannen jeg er forelsket i, selvom musikken paralyserte meg i fjellheimen i sommer, nærmere bestemt på STØLSROCK. Virkelig et fantastisk arrangement i DE omgivelsene!! Hver sommer kan en oppleve dette ikke langt fra Hemsedal og jeg anbefaler det på det sterkeste. Magisk! Ikke se på dobbelhaken på bildet…den er borte nå. Helt sant.

trine grung sommeren 2016

Det ble mye bading i Spania hvor datter fikk utfolde seg med en av sine nære venninner. I femten dager leide vi leiligheten til fine kusine en time sør for Malaga, og det ble en helt perfekt ferie på en strand hvor vi var nesten helt alene. Sånn skikkelig nytelse og hvilepulsen fikk stabilisere seg, selvom jeg de tre siste dagene holdt på klore hull i veggene, ble rastløs og ville hjem.

Nå er høsten snart over oss og mine øyne rettes mot både Drammen og Stavanger. Jeg skal jobbe litt begge steder for å nyte det beste av begge verdener. Hverdager med barna i Drammen samt likeså med kjæresten i Stavanger. Jeg er heldig og føler virkelig at livet er bra nå. Pluss jeg skal blogge. Jeg har fått meg manager og har endelig en plan med bloggen. Gleder meg til å dele masse!

Sushi stavanger trinegrung

Nevnte jeg at jeg har spist meg god og rund? Neida. Men det ble en del sushi og god drikke så trening er en absolutt nødvendighet for å finne fokus. Som alltid. Jeg har en plan med treningen…mer info kommer snart, bare å glede seg. Nytt innlegg imorgen, jeg er på vei, som alltid! GOD KLEM
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.