Det er liksom in om dagen å dele bilder fra sin fagre ungdom. Alle driver med dette på Facebook og hiver seg over denne såkalte «utfordringen» gitt av sine venner. I øst og vest deles krølltoppbilder fra den ene og andre, og mange morsomme minner har blitt frisket opp når barndomsvenninner viser seg fra sine «glansdager».

Men hvorfor gjør vi dette? Hva er greien liksom?

Gammel Trine GrungNæmen har du sett, jammen var det og en del krøller på mitt topplokk. Ikke kjøpte, må sies, men uante mengder med skum ble brukt for å få de frem. Og Clynol. Husker du Clynol og hvor mange flasker du brukte?

Jeg var storforbruker.

Denne sterke sprayen gjorde at de 10 cm over pannen faktisk stod slik hele dagen og gjerne en uke om jeg gjorde meg skikkelig flid. Skum er liksom ikke trendy om dagen da oljer i håret er det neste generasjon sverger til. Oljer kan IKKE gjøre det med håret som jeg ønsket…..skal ikke sånne hår bli mote igjen snart?

Øyenbryn har gått fra trendy med noen smale skolisser til skikkelig bush, så nå kan vel håret følge etter, tenker jeg. In med bush.

Det var jo skum og Clynol som gjorde denne sveisen mulig og derfor fortjener begge en ny vår. På alle måter. Jeg er storforbruker av frisørtjenester og samarbeidet forsatt m Chi Hair i Drammen. Der har jeg vært i dag men ikke for å gjenskape trenden på dette bildet. Ikke enda, men hva synes du, bør jeg?

Jeg har vært kort på håret siden jeg rundet 20 og da klippet jeg meg på trass for å irritere daværende kjæreste som elsket mine lange lokker. Jeg gikk fra å være Julia Roberts til Sinnead O’Conner på en og samme dag. Tenke seg til. Veldig usikker på om jeg hadde turt den drastiske endringen i dag.

Men uansett så handler det vel om endringer, tørre å være en som våger å gå nye veier, og det skal ingen ta fra meg. Jeg trigges av å tørre, gå nye veier og ikke minst av å være tilbake som blogger. Gleder meg til å inspirere masse fremover. Krøllene og freezen? Det er det dette produktet som hjelper meg med:

Supersilk fra Brocato. Elsker!

IMG_4005

Jada, jeg har fått disse produktene for å teste om de funker mot mine tørre tupper og etter to års bruk kan jeg trygt si at det gjør de. Hver 6 måneder sitter jeg i stolen og frisøren min fikser det slik at tørre tupper er historie.

Dagens tips.

Sjekk om din frisør selger dette merket. Jeg kan gå god for de 100% og slutter ikke med de. Men kanskje du foretrekker Julie Roberts wannabe håret mitt? Det er uansett HELT opp til deg.

Onsdagsklem fra Trine

Ps. Jeg er elev tre dager i måneden og i dag skal vi ta for oss seksualitet på skolen. Hjelpes! Det blir tidenes blogginnlegg imorgen. Sees vi?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.