Først må jeg takke for utrolig mange hyggelig tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Jeg setter utrolig pris på alle kommentarer, meldinger og tilbakemeldinger som har dukket opp, selv om jeg skal innrømme at gårsdagen ble noe mer krevende enn ventet. Innlegget om denne notoriske løgneren engasjerte veldig.

Vedrørende overskriften så er det kanskje «farlig» å skrive pyskopat siden jeg tross alt ikke kan konkludere at noen er psykopat uten å få en diagnose på vedkommende. Men jeg lar den stå siden jeg opplevde vedkommende som det. Håper det er godtatt.

Noen lurte på sannheten rundt innlegget siden jeg ikke fremstår som ei som lar meg lure og er en sterk kvinne på mange måter, men jeg tror ikke noen kan gardere seg mot slik manipulasjon om de ikke selv har snev av samme type kyniske hode. Jeg leste meg litt opp på emnet psykopater og det er tydelig hvilke personlighetstyper de IKKE går etter. Jeg er ikke i den kategorien og har heldigvis mine empatiske evner intakt.

Grunnen til at jeg skrev innlegget var nettopp for å advare andre om hvordan enkelte mennesker faktisk kan innynde seg med en personlighet som fremstår som ærlig og redelig, men bak fasaden drives det et spill som ingen kan forstå omfanget av før en begynner å nøste i nettet. Faresignalene en skal se etter dukker nok ikke opp før etter en stund, og uansett om jeg anser meg selv som en menneskekjenner hadde jeg ingen mulighet til å kunne gjennomskue dette på et tidligere tidspunkt.

Det er klart med hans lederposisjon så får han automatisk respekt i møte med andre mennesker. Suppler så med en fantastisk karismatisk personlighet og pakken er komplett…. Jeg vet jo at jeg ikke er alene og har nå avdekket minst fem andre i samme båt som meg med samme person. Skikkelig ille og mye verre enn først ventet.

32cd3897a41b64ffd7869fef49475545

Løgnene.

Det er her hele denne historien blir skremmende og til skrekk og advarsel for andre. Omfanget av løgnene presentert og hvordan de systematisk har blitt planlagt for å fremstå som troverdige. På ferie med familien og i Drammen satt jeg og trodde vedkommende var på jobb ute i havet uten dekning. I Nordsjøen. Kun korrespondanse på mail og med historier i disse mailene som gjorde at det hele ble meget troverdig. Helikopter, forsinkelser og grunner til disse og historier om hva som skjedde ute på plattformen.

Likeså på hastejobbtur til Afrika hvor flytider var blitt sjekket opp i tilfelle jeg skulle finne på å sjekke disse. Alt for å fremstå troverdig ovenfor meg, og velvitende om at jeg som helt plutselig ble reist fra på vår Københavntur sikkert kom til å sjekke. På nevnte jobbreise kom det sms’er hele tiden underveis som underbygget oppdiktet historie og f.eks. hjemreise med en melkerute gjennom halve Europa. Ergo vedkommende må omtrent ha kalendervarsel på for å huske «nå må jeg sende sms til Trine, jeg har jo nå egentlig mellomlandet i Amsterdam». Under hele denne påståtte omfattende reisen til Afrika var altså karen hjemme med familien og på fest med sin kone.

Tysteren.

Jeg har selvfølgelig informert konen om dette, snakket med henne og fortalt at jeg aldri hadde involvert meg med vedkommende om jeg visste om hans virkelige sivile status. ALDRI. Slik driver jeg ikke på og ser på det som siste sort. Ingen ryggrad til å stå opp for de hjemme og faktisk avslutte før en går videre. Det er AVSKUM for meg og så pysete og stakkarslig at jeg har ikke ord. Idioter!

Dette er skremmende. Hva i alle dager får et menneske, som tilsynelatende fremstår som meget oppegående og i en viktig lederstilling som øverste leder, til å faktisk ta seg tid til planlegge slik systematisk? Og hvordan i alle dager har en faktisk tid til det? For det er så omfattende og så mange detaljer som skal stemme for at alt dette i sum skal fremstå troverdig at JEG blir stresset bare ved tanken. Jeg fatter ikke akkurat denne biten og det er dette ved personligheten som jeg synes er skremmende. Kicket på dette spillet og leken med andre menneskers liv og følelser.

Hvordan gå videre?

Jeg velger fokus på sykdomsbildet her og den ubalansen han faktisk har. Skiller dette fra meg og mitt liv asap nå når jeg har oppdaget og gjennomskuet spillet. Ja, jeg er blitt rundlurt og lekt med følelsesmessig, men jeg står enda tryggere i meg selv i dag fordi jeg velger bort bitterhet og såre følelser.

Kanskje det kommer en reaksjon senere?

Nei, jeg tror vi hadde for liten tid sammen, men det er klart at det sitter flere damer der ute som har vært i nettet hans fra 2-4 år….. de har det ikke like lett. Og jeg skal unne meg en helg på fjellet i høst. Gå lange turer og finne tilbake til den gode følelsen jeg hadde før sommeren. Den er der, trenger bare litt ro for å tømme hele systemet for denne idioten som trodde han kunne lure meg. You fucked with the wrong girl!

Bilde 22.08.15
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.