Først tusen takk for alle kommentarer og gode ord på innlegget i går. GUD så glad jeg ble og kjente virkelig at bloggeren glimtet til med mer skrivelyst. Jeg har liksom oppdatert snap så mye og derfor glemt hvor glad jeg er i å skrive. Jeg heter trinegrung på snap om du vil følge turene mine i marka.

Ting tar tid hører en alltid. Er det en ting jeg er lei av så er det at ting tar tid. Jeg har jobbet så sinnsykt mye med meg selv på å roe ned, ha mer tålmodighet og ikke minst forstå hvorfor jeg alltid har så dårlig tid….men enda har jeg ikke blitt så mye klokere. MEN jeg har blitt mer tålmodig. Aldri så vondt at det ikke er godt for noe?

For å finne energi har jeg ikke for mange fokus om dagen. Tar jeg for fort mange grep  blir jeg bare sliten. Derfor viktig å ha fokus på det som gir meg noe og turer i skogen gjør det. Jeg dro meg ut nesten hver eneste dag i julen og klarte jeg å jogge så gjorde jeg det. Klarte jeg det ikke, så var det og helt okei. Viktig å ikke la den negative stemmen vinne ved å sette meg for store mål og dømme meg selv om jeg ikke klarer å gjennomføre. Typisk negativ trend.

Det aller viktigste er at jeg gjør dette fordi det er bevist at natur og frisk luft gjør mye for sinnet. Når mye er svart så skal dette gjøre ting lysere. Jeg pleier å ha musikk på ørene men i det siste virker det bare masete på meg. En dag takler jeg det, en annen dag ikke. Jeg var sykemeldt i november og det hjalp en del på denne prosessen, og jeg er jammen takknemlig for muligheten å lande litt. Sånn sett er Norge et bra land å bo i.

Nå fremover er fokuset kun dag for dag. Det høres ut som jeg prøver å være et offer eller noe i den retningen, men så langt nede som jeg nå har jeg sjelden følt på. Det er mange elementer som spiller inn men det aller viktigste er å ha fokus på det som gir meg energi. Gode samtaler og turer. At de rundt meg mener jeg har mye å være glad for hjelper litt men drar ikke hele lasset.

Jeg er utrolig glad for marka der hvor jeg bor i Drammen. Rett utenfor døren kan jeg gå i timesvis og det betyr uendelig mye for meg. Såpass mye at jeg valgte å bo i en leilighet som egentlig er litt for liten for to tenåringer og meg. Utsikten jeg har herfra (skal vise den en annen dag) og marka er vesentlige.

Drammen har så ufattelig mye å by på, mye mer enn de fleste aner. Når jeg sier jeg bor i Drammen er det mange som rynker på nesen….men de har som oftest ikke vært her på mange mange år. Jeg har nå  bodd i byen i fire år samt hatt tilknytning til den i 20 år. 20 år! Det er lenge! Men jeg reiser forsatt hjem til Stavanger, det er rart med det. Mye på grunn av nære vennskap der som jeg savner hver eneste dag.

Så det var litt fra dagen i dag, nå venter dagens tur. Jeg gleder meg og takk for at du leser.

Følg meg gjerne på snap. Jeg tar masse koselige bilder og legger ut litt  hver dag.

@trinegrung er meg.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.