Det skulle jeg virkelig aldri ha gjort for plutselig så ble desember mye verre enn måneden allerede var! HJELP! Nå er jeg så sint på meg selv at jeg faktisk ikke har ord og det første jeg skal kjøpe når butikkene åpner igjen er en ny vekt. Denne er Diana sin.

Du ser jo at jeg er så lett at jeg omtrent ikke kaster skygge? Nei, det er ikke vekten min, naturlig nok, for jeg er sikker på at bare sokken og selve fotbladet veier akkurat det den viser. OMG. Jeg har lagt på meg 10 kilo denne høsten. 10 KILO! Det er så rart for helt ærlig så hadde jeg trodd at det var snakk om 2-4 kilo, ikke 10-12!

Hvor er Grete Roede når en trenger dem? Nå jeg ta noen grep og hver fredag (veier meg ikke mandag for det er ikke mulig etter en helg liksom) skal jeg veie meg her på bloggen. Da med et ekte bilde med begge beina planta på vekten. Jeg SKAL ned 15 kilo og helst før sommeren. Eller, det er forresten ikke viktig for meg, at det blir innen sommeren, men i løpet av 2017. Det kan jeg herved love deg, på tro og ære.

Jeg må finne et opplegg som funker for meg, men vet at planlegging er alfa omega. Jeg har gjort det før så jeg må bare hente meg inn igjen der jeg var for noen år siden. Jeg er jo helt som Oprah, opp og ned som jojo på tross av at jeg trener en god del. MEN som de sier, treninger gram, kosthold er kilo. Dette må jeg klare!!!

Jeg legger kun ut vekten på snap den første måneden. Eller skal jeg tørre å trå til her og? GULP! Den sitter langt inne, det er sikkert! Hva synes du? Jeg gjør det ene og alene for å legge press på meg selv og fordi jeg SKAL passe den kjolen jeg ser for meg til jul neste år. God plan? Hvilket kosthold anbefaler du å følge? Hva funket for deg? Jeg vil gjerne ha andre sine historier til inspirasjon her på bloggen så mail meg de gjerne.

Ikveld skal jeg spise alt jeg kommer over og så starter jeg etter lunsj imorgen. Jeg lover. Ovenfor meg selv fordi jeg vil ikke dette. Bli større. Jeg er 180 høy liksom. Det funker dårlig rett og slett.

Del gjerne innleggene mine med dine venner,  og om du ønsker oppdatering på mail når bloggen er oppdater så kan du enten følge meg på snap (trinegrung) eller legge igjen mailen i boksen under. Ditt valg.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.