Jeg gjør virkelig ikke det, syter. Jeg er bare tidvis tom for energi og jobber med å finne tilbake til meg selv. Noen dager er en energisk, andre dager ikke. I dag ikke og jeg prøver å sortere hvorfor. Har du trent Trine? Nei, ikke som jeg burde og som jeg vet gjør meg godt. Skal jeg slutte å dømme meg selv fordi jeg ikke lever opp til det tankene tidvis forventer av meg? Ja, det høres fornuftig ut, men ikke like lett å gjennomføre.

Idag er jeg bare helt tom. Igjen. Og jeg er så lei det!

Hvorfor? Når en så inderlig ønsker og vil en endring, hvorfor skal det være så vanskelig å gjennomføre? Hvorfor er det tre dager oppe og en dag nede? Hvordan karre seg opp igjen etter å ha dunket borti veggen? Har jeg egentlig det eller mangler jeg noe å engasjere meg i? Jeg er jo vanligvis full av energi, smiler stort sett hele dagen og engasjerer meg lett. Bare ikke i dag, tilbake igjen imorgen.

Heldigvis kom mine barn i går så leiligheten er full av energi. Imorgen drar jeg til Stockholm for å holde foredrag for 400 stykker og det gleder jeg meg til. Jeg er alltid klar for det siden scenen skremmer meg aldri. Å inspirere andre er mitt livsmotto og hvis jeg får supplere med kunnskap og engasjement er jeg i mitt rette element.

Jeg er tilbake imorgen og det er helt ok. Aksept og tålmod. Jeg er på vei.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.