Jeg gjør virkelig ikke det, syter. Jeg er bare tidvis tom for energi og jobber med å finne tilbake til meg selv. Noen dager er en energisk, andre dager ikke. I dag ikke og jeg prøver å sortere hvorfor. Har du trent Trine? Nei, ikke som jeg burde og som jeg vet gjør meg godt. Skal jeg slutte å dømme meg selv fordi jeg ikke lever opp til det tankene tidvis forventer av meg? Ja, det høres fornuftig ut, men ikke like lett å gjennomføre.

Idag er jeg bare helt tom. Igjen. Og jeg er så lei det!

Hvorfor? Når en så inderlig ønsker og vil en endring, hvorfor skal det være så vanskelig å gjennomføre? Hvorfor er det tre dager oppe og en dag nede? Hvordan karre seg opp igjen etter å ha dunket borti veggen? Har jeg egentlig det eller mangler jeg noe å engasjere meg i? Jeg er jo vanligvis full av energi, smiler stort sett hele dagen og engasjerer meg lett. Bare ikke i dag, tilbake igjen imorgen.

Heldigvis kom mine barn i går så leiligheten er full av energi. Imorgen drar jeg til Stockholm for å holde foredrag for 400 stykker og det gleder jeg meg til. Jeg er alltid klar for det siden scenen skremmer meg aldri. Å inspirere andre er mitt livsmotto og hvis jeg får supplere med kunnskap og engasjement er jeg i mitt rette element.

Jeg er tilbake imorgen og det er helt ok. Aksept og tålmod. Jeg er på vei.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.