Dette er så spennende og noe jeg virkelig har gledet meg til å fortelle mer om. Jeg har valgt å takke ja til en fast stilling som hodejeger i Dynamic People hvor jeg skal jobbe som headhunter med executive search- rekruttering-konsulentutleie-karriererådgivning. SÅ SPENNENDE! Endelig skal jeg få brukt kompetansen min på alle måter.

Jeg har i 12 år drevet for meg selv med de opp og nedturer det har medført. Det å jobbe for seg selv gir mange friheter, men for en sosial person som meg har savnet etter kollegaer, ny læring og sparringspartnere vært enormt. Jeg har lenge vært som en rosin på jakt etter konsistensen jeg en gang hadde som drue.

Med denne stillingen får jeg brukt strategen i meg for bedrifter som er på søken etter nye medarbeidere. Hjelpe bedriften å definere hva de trenger og da spesielt innen digital kommunikasjon, PR og medier som blir mine spesialfelt. Hovedfokuset blir altså PR, medier og digital kommunikasjon, men jeg kjenner meg selv og blir nok som poteten; kan brukes til det meste.

Mandag 20 mars, på mamma sin bursdag, hadde jeg min første arbeidsdag og det var så morro! Startet med morgenmøte for å bli kjent med gjengen og ikke minst få presentere meg selv. Litt nervøs skravlet jeg på inn og utpust, men ble tatt veldig godt imot. Jeg vet dette blir så bra og kjenner meg som ny på alle måter allerede.

Med den digitale virkeligheten som er over oss hvor bruken av sosiale medier bare øker, skal det virkelig bli en fryd å hjelpe bedrifter å definere hva de trenger av kompetanse, samt bidra til å finne de beste folkene. Jeg er allerede en reser på nettet og endelig skal kompetansen virkelig bli brukt riktig. SÅ GØY! Er ikke dette morro??? Utdannelsen jeg tar på Relasjonssenteret kommer nyttig med for å hjelpe andre å se seg selv bedre og definere hva de egentlig trenger i arbeidslivet for å ha det bra.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.