Intervju om helse, hud og tarm

Dette blir en sinnsykt spennende uke. Det er går i møter, planlegging, workshops, stor bursdagsfeiring på onsdag og ikke minst intervju med Inge Thomas Ravlo.

Jeg husker ikke hvordan jeg ble kjent med Inge Thomas men tror jeg leste en artikkel om han i et ukeblad for mange mange år siden og tok selv kontakt. Skal høre med han, kanskje han husker det. Uansett så har han selv rosacea og er som meg nysgjerrig på alt av forskning som er på markedet.

Inge Thomas Ravlo er PT med spesialisering innen Ernærings og Treningsfysiologi. Det vil si at han bruker ernæring og treningsveiledning for å hjelpe deg med ulike problemstillinger. Han tilbyr kostveiledning for vekttilpasning, matrelaterte sykdommer, hudlidelser, allergier og problemer med spisemønstre.

inget.jpg

Inge Thomas Ravlo

Jeg er i opplæring når det gjelder helse, tarm og hud, og har begynt å jobbe med noen veldig bra produkter som jeg selv bruker og nå virkelig elsker. Jeg har omtrent aldri skrevet om noen produkter på bloggen min før, men det er ikke umulig det blir litt og litt informasjon.

Men på torsdag skal jeg intervjue Inge Thomas om helse og hud. Maten vi spiser og hva som påvirker huden vår.

Helse, tarm og hud.png

Jeg spurte i gruppen vår HELSE, HUD og TARM , blir gjerne med her: https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/ , om hva de ville ha svar på. Jammen glad jeg har den gruppen for de kom med mange gode innspill:

  • Jeg skulle gjerne hørt litt om lavkarbo og tørr og hengende hud, spesielt rundt øynene😀 Må legge til at det handler om vektnedgang da...17 kilo nå

  • Rosacea og øyne, samt gluten

  • Leddgikt og svinekjøtt

  • Psoriasis og kosthold?

  • Har rosacea sammenheng med kosthold? Hva er årsaken til rosacea? Er det noe kosttilskudd/vitaminer som man bør være obs på for å forhindre utbrudd?

  • Eksem - Kviser - Tørr hud - Er det maten som er det største problemet eller er det mest fra arv/gener ??

  • Kosthold-ME-perioral dermatitt i ansikt

  • Jeg har rosacea og vil gjerne høre mer om tilsetningsstoffer i mat, som jeg opplever at gir meg varmeutbrudd og utslett. Jeg reagerer på gjærekstrakt og maltodekstrin. Er det andre ting jeg bør være obs på?

  • Lurte på om han vet noe håndfast om mat og stoffskifte. Har høyt stoffskifte (Graves) men er en av de som ikke går ned i vekt. Fibromyalgi, IBS, og rosacea. Merker helt klart forverring ved inntak av laktose, gjær og sukker.

  • Stoffskifte og kosthold, noen bra tips?

  • Mange sliter med feks lavt stoffskifte, her trengs det mer oppløftende info😃🌸🌼

  • Har fått diagnosen fibromyalgi, skåret helt på topp på testen, er det spesielle mattyper man burde spise/ ikke spise, har og kroniske muskel senebetennelser er det noe matvarer som demper den kroniske betennelse... for meg er varmegrader alfa omega for begge tilstandene der😘💖😘

MANGE bra spørsmål og vi skal jobbe oss gjennom. Jeg har jo også mange spørsmål så dette blir spennende. Har du noen spørsmål så skriv de under i kommentarfeltet her for da får jeg samlet alle på et sted. Håper det er ok! Gleder meg til å dele.

Intervjuet er på torsdag og så skal jeg redigere det. Kommer sikkert til helgen! Eller før. Jeg sender ut påminnelse via mail: Legg igjen under her: