De 5 kjærlighetsspråkene

I dag skal jeg ikke jobbe for mye. Kroppen gir beskjed om at nå trenger hodet hvile, og jeg lytter. Sånn er jo livet, lytte og justere litt hver eneste dag.

Feilen mange gjør er å ikke lytte til seg selv og da går det ofte nedover veldig fort. Så her blir jeg stort sett hele dagen. Ligger på lading og skal kose meg med finpussing på Youtube-kanalen min. Det er ikke jobb, det er bare kos.

trinegrung 180719 1 (1).jpg

Med laptopen i fanget skal jeg slappe helt av. Meditere litt, lese litt, snakke minst mulig og roe helt ned. Ingenting jeg må gjøre, fokus på hva jeg vil gjøre.

Jeg driver og pusser opp Youtube kanalen min og setter meg inn i ting. Lenge siden jeg laget den, helt tilbake i 2006, men jeg har i mange år med nettkurs brukt mye vimeo.

Etter at jeg endret fokus til helse, hud og tarm ( er du med i gruppen vår på Facebook HER ?) og er i lære har jeg valgt en mer offentlig Youtube kanal. Jeg driver og laster opp intervjuer jeg har gjort og flere kommer. Du må gjerne abonnere på den HER hvis du vil.

Jeg intervjuet Benedicte Lislerud om de 5 kjærlighetsspråkene. Intervjuet er en del av kurset mitt Kvinner som våger- våger et møte med seg selv og egne utfordringer for å skape endring.

Benedicte er så flink og jeg håper videoen kan gi deg noe læring.

Skal jeg lage flere intervjuer som dette?

En kvinne som våger, tørr og ønsker å inspirere andre til å leve bedre. Benedicte Lislerud har hjulpet mange par og er utdannet EQ terapeut.

Jeg kommer til å ha hovedfokus på helse, hud og tarm fremover, men synes intervjuer som dette, med andre kvinner som raust deler av din kunnskap for å bistå andre til vekst, også er veldig spennende.

Hva synes du? Jeg tilpasser meg leserne mine, for denne bloggen er jo tross alt for både deg og meg.