Skap din egen arbeidsplass

Det skjer uendelig mye i verden og i mitt hode har det aldri vært viktigere å tenke nytt for egen inntekt. Det å sørge for at du og dine får deres hverdag til å gå rundt er vesentlig å legge en plan for. Ingen vet hva som skjer rundt neste hjørne.

Hvordan vi jobber er også i endring. Er det en ting pandemien har vist oss, er det at å jobbe online ER vesentlig og forståelsen av de ulike forretningsmuligheter som finnes er noe jeg brenner for å få andre til å forstå.

Jeg har jobbet online og levd av ulike businesser i sosiale medier siden 2009. Jeg begynte som foredragsholder om digital markedsføring, startet selskap hvor vi jobbe med onlinemarkedsføring for store selskaper, men flyttet businessen online i 2012 da jeg startet med nettkurs om digital markedsføring.
Jeg lærte selvstendig næringsdrivende å blogge, bruke Facebook til markedsføring og jeg har et selvutviklingskurs som heter Kvinner som våger- våger et møte med seg selv.

Så lenge det er en laptop i sikte så er jeg på jobb. I 2019 valgte jeg å endre totalt kurs, fordi jeg tilpasser meg markedet og liker å lære nye digitale måter å jobbe på. Utfordre meg selv og alltid være lærevillig. Ikke tenke at det må være fire streker under hvert svar, men være åpen for at jeg ikke kan eller forstår alt. Enda. Hehe.

Men det aller viktigste er å trives med det en gjør. Jeg ELSKER å jobbe med mennesker, utvikle andre, lære andre om muligheter og hjelpe dem til vekst. Jeg valgte Network marketing fordi jeg så en vanvittig mulighet hvor jeg kunne enkelt jobbe fra hvor jeg ville over hele verden.

Fra vår internasjonale lederkonferanse sommeren 2022

Hva så jeg, med min digitale erfaring, da jeg lærte om Network marketing?

I starten så jeg en bransje som veldig få forstår. Det merket jeg i møter med andre, at mange hadde meninger om bransjen som jeg på innsiden av den ikke opplevde i det hele tatt.

Folk brukte ord som pyramide og jeg ristet mer og mer på hodet. Det er tydelig at mange ikke forstår forretningsmodeller og aller minst hvordan denne fungerer.

Det er provisjon på eget salg og provisjonssalg av organisasjon. Punktum. Så lenge en lærer seg hvordan systemet er bygget opp er det noe alle kan få til. Krever det? JA. Er det enkelt? NEI. Men hvilken entreprenørvirksomhet er enkel? Det er alltid mye å sette seg inn i når en starter for seg selv.

Så hva får en når en starter med Network Marketing?

Jeg kaller dette Business in a box. ALT er klappet og klart. En velger et selskap hvor en liker produktene selskapet har, lærer måten de ulike selskapene kompenserer en for salg og organisasjon, og så begynner en å jobbe. Tjener penger fra første uken. Ja, for en tjener penger, og en kan tjene mye penger om en velger å bygge organisasjon og lede denne riktig.

Hvorfor valgte jeg Zinzino?

  1. Supportavdeling: De har en stor support avdeling som snakker flere språk

  2. Norske gründere som bor rett utenfor Oslo

  3. Norsk CEO med solid global erfaring

  4. Egen nettbutikk uten varelager og ingen distribusjon

  5. Børsnotert selskap. Solid vekst og økonomi i selskapet.

  6. Egen markedsavdeling, alt av markedsmateriell er klart.

  7. Varehus i alle verdensdeler og åpen i 60 markeder/land.

  8. Regnskap i alle valuta på plass dag 1.

  9. Eget CRM system for alle som jobber.

  10. Egen logistikkavdeling som leverer på nivå med de beste.

  11. Egen produksjonslinje hvor alle produkter produseres på Faun Pharma i Vestby.

  12. Norske produkter produsert etter norsk standard i Norge (Vi har høy troverdighet ute i verden)

  13. Testbaserte produkter. Ergo vi gjetter oss ikke til om produktene fungerer.

Konsentrert på jobb

Sammen med teamet, for dette er teamwork hele veien, har vi pr 2022 bygget business i 16 land. Hver uke er det vekst og jeg elsker å jobbe på denne måten. Jeg lanserer også snart nettkurs, for å lære andre hvordan en kan jobbe i denne bransjen, uansett selskap. For det er en jobb som inkluderer passiv inntekt, men forstår en det dag en? Nei.

Som med all annen jobb er det viktig å lære seg hva som skal til for å lykkes. Jobbe med et team som har fokus på vekst og som vil noe. Ha en leder som kan lede deg i riktig retning er vesentlig.

Det som er spennende er alle fagfolkene som velger Zinzino siden vi har testbaserte produkter.
Vi har i hele tre tester. Blodtester. Vi sjekker Omega 3/6 balansen og hvor mye omega 3 du får via maten du spiser. D-Vitamin test og ikke minst HbA1c test som sjekker langtidsblodsukker. Dette for å bekjempe diabetes.
Alle tester sendes til et uavhengig laboratorie som analyser disse for oss.

Jeg kommer aldri til å slutte og elsker å jobbe på denne måten. Denne uken starter jeg et nytt team i Drammen, på søndag skal jeg starte et team i Kristiansand og vi er i stadig vekst. Organisasjonen omsetter totalt for rett under 20 millioner i dag og det er jeg stolt av. Vi hjelper over 4000 kunder i teamet til bedre helse og med det hjelper jeg mange partnere til bedre inntekt.

Steg for steg. Sammen til toppen. Om du har interesse for business, elsker å lære deg nye ting, kjenner du drømmer om å jobbe online, ser på deg selv som selvgående hvis du får solid opplæring og oppfølging og elsker å jobbe med mennesker, da skal du kontakte meg.
For jeg kan lede deg til massiv vekst. Det er jeg 100% trygg på nå med erfaring fra bransjen siden 2019.