Slik ferieren en i Provence
Denne påsken byr på akkurat det jeg drømmer om at en ferie skal inneholde. Litt sol, litt varmere enn Norge på denne tiden, godt selskap, gode samtaler, gode viner, fransk i ørene og ikke minst Bed&Breakfast overnatting. Jeg elsker B&B.
Det var i Roma jeg oppdaget Bed&Breakfast, og for meg er dette den perfekte måten å overnatte. Nært, personlig og koselig. En blir kjent med dem som driver stedet og så langt har vi funnet det perfekte sted rett utenfor Grasse. Jeg er forelsket i Moulin Sainte Anne.
Dette er en gammel olivengård som nå er verdens koseligste B&B drevet av mor og sønn. Den ligger litt vest for Grasse sentrum og jeg elsker den idylliske frokosten hvor det kun er oss to og INGEN charterkø. Jeg skal ikke på en chartertur igjen noensinne. Dette stedet var en utfordring å overta, skal blogge bilder imorgen. FOR en jobb de la ned for at gården skulle bli som den fremstår i dag!
Var innom Antibes og lunsjer før den leide bilen tok oss til parfymebyen Grasse. Kommer masse bilder imorgen, gleder meg å dele!
Igår kveld spiste vi and på en lokal kneipe og jeg elsker når stedene ikke byr på eksklusive lokaler, men derimot sjel, personligheter, lokale ildsjeler, vin fra distriktet og god lokal mat. Den lokale vinen vi valgte het Bandol. Restauranten het La Voute og lå i en fem hundre år gammel kjeller. Anbefales! Verdens koseligste pizzabakende kar som står rett innenfor døren. Verdt besøket i seg selv!