20 grunner til hvorfor Network marketing.

Jeg elsker å jobbe i denne bransjen og jeg tuller ikke når jeg sier at det har endret livet mitt på alle måter. Det å hjelpe andre til vekst, og vise mulighetene som finnes i denne bransjen, er utrolig givende. Fyll ut skjema i bunnen om du er nysgjerrig og kjenner deg klar for noe nytt.

20 grunner hvorfor nettverksmarkedsføring:

  1. Jobb fra hvor som helst.

Dette er bokstavelig talt de flestes drøm, å kunne jobbe fra hvor som helst. Å kunne jobbe hjemmefra har vært en av de største frihetene denne bransjen har gitt meg, samt muligheten å jobbe over hele verden siden dette er en global business. Husk jeg jobber idag i 16 land faktisk.

Med wifi/mobilnett, en laptop og mobili er du rustet til å jobbe fra hvor som helst - høres ikke det digg ut?

Hvis du må flytte eller hvis du ønsker å ta en lengre ferie, er alt mulig med en nettverksmarkedsføringsvirksomhet siden den er bærbar.

Takket være Covid har mange fått en smakebit på hvordan det er å jobbe hjemmefra, tenk om du hadde sjansen til å gjøre det permanent?


2. Din egen timeplan

Tenk så digg å aldri måtte spørre noen om å ta fri eller gi beskjed til noen om at du er syk? Det å være sin egen sjef er utrolig digg, samtidig som en har kollegaer i denne bransjen. Teamet er dine kolleager.

Du får jobbe når det passer deg med nettverksmarkedsføring og du planlegger din egen daglige tidsplan. Det er to sider av dette: den ene er at du får styre over din egen tid; to er at du må være disiplinert nok til å faktisk administrere tiden din og få gjort oppgavene. Her får en hjelp til struktur og fremdrift av teamleder.

Som alt annet i livet får du bare ut det du er villig til å legge inn i det, det samme gjelder for en tradisjonell virksomhet, men du vil ha en langt større investering i det lange løp.


Min fine. teamleder Cathrine RISAN. SYKEPLEIER OG LEDER SOM JOBBER FRA BERGEN.

3. Lave oppstartskostnader

Pandemien har påvirket utallige menneskers økonomi, mange har måttet stenge virksomhetene sine og det å starte en ny virksomhet for mange er ikke mulig akkurat nå.

Men med en nettverksmarkedsføringsvirksomhet (eller Network marketing som jeg liker å kalle det) er den første investeringen din liten for å komme i gang.

Du starter med en liten startpakke som inkluderer produkter til butikken din. Disse koster fra 500-15 000, du velger selv. Du får produkter til en solid rabattert pris og nettbutikken din er klar på to minutter. Du tjener penger allerede første uken.

Et gjennomsnitt budsjett for andre norske startups ligger rundt 100 000 kroner for å lansere. Minst.

En STOR bonus i vårt selskap er at du kan få refundert hele summen av de største startpakkene når du i løpet av det første året når 25 kundepoeng. Ergo startpakken er kun en investering i et år.


4. Ingen ansatte

Dette er en STOR fordel og en solid grunn alene for å ta nettverksmarkedsføring seriøst.

Det er null lønns-, skatt- og arbeidskompensasjonsbekymringer som du vanligvis ville ha i en tradisjonell virksomhet, hvor alle kostnader er forbundet med ansatte.

Du trenger ikke å bekymre deg for å administrere noen andre og sørge for at de får arbeidet gjort. Den eneste personen du må fokusere på er deg selv. Når du bygger team skal du hjelpe dem i gang, men har ikke ansvar for deres business.


5. Ingen fakturering/kundefordringer

Å drive en nettverksmarkedsføringsvirksomhet har aldri vært enklere, fakturering av kunder eller innkreving av penger er et problem fra fortiden siden alt håndteres online i disse dager. Du har din egen nettbutikk uten varelager og uten distribusjon. Genialt system!


6. Skattefordeler for en hjemmebasert virksomhet.

Dette er en stor fordel. Med en hjemmebasert virksomhet kan du motta noen av de samme skattelettelsene som svært velstående mennesker drar nytte av.

Når du er ansatt er skattefordelene dine svært små sammenlignet med når du har din egen virksomhet.


7. Ingen pendling.

Du kan spare så mye tid og penger ved å slippe å pendle frem og tilbake til bedriften eller dagjobben. Tid er en verdifull vare, og mange mennesker føler at de ikke har nok av det.

Denne tiden kan brukes bedre sammen med familien din eller der det betyr mest for deg.

Vi jobber mye digitalt og bruker daglig zoom og sosiale medier som verktøy.


8. Sikkerhet

Hvis det er én ting vi har lært fra de siste årene, så er det at ingenting er helt sikkert, spesielt i en verdensomspennende pandemi - enten det er en jobb eller tradisjonell virksomhet. Verdensøkonomien er i endring.

Hver dag blir ansatte permittert og det skjer nedskjæringer. Med det krympende arbeidsmarkedet og med teknologiske fremskritt trengs det færre og færre mennesker for å gjøre den samme jobben som det en gang var.

Hva virker tryggere for deg ... å ha én inntektsstrøm med en jobb der du kan bli outsourcet eller nedbemannet på et øyeblikk, eller ekstra inntekt fra en nettverksmarkedsføringsvirksomhet?

Å ha din egen nettverksmarkedsføringsvirksomhet gir deg stabilitet - dette kan ikke tas fra deg - og på toppen av det hele går virksomheten og inntektene i arv til barna dine!

Derfor er det også ekstremt viktig at du bygger en virksomhet med et anerkjent selskap som er så stort at det er usannsynlig at det “faller sammen”.

Jeg valgte Zinzino på grunn av norske eiere, norsk ledelse, produktene produseres i Norge og selskapets solide fremtidsplan. Pluss de er i massiv vekst og enn så lenge et lite direktesalgsselskap i verdensammenheng. Men med solid økonomi har Zinzino spennende planer fremover.


9. Passiv inntekt.

Dette er en av de største inntektstypene du kan ha, og med en nettverksmarkedsføringsvirksomhet kan du få det.

Passiv inntekt kommer inn selv når du ikke jobber, pluss at den kan fortsette å vokse fra måned til måned.

Tenk deg hvor kult det vil være når du går av med pensjon og du fortsatt har den gjentagende inntekten som kommer inn hver måned for deg. Min passive inntekt nå, siden starten i 2019, er utrolig givende og gir meg massiv trygghet.


10. Opplæring allerede på plass og lett tilgjengelig.

Fordi Network Marketing (nettverksmarkedsføring) er et system som har mange uavhengige partnere, har selskapene vanligvis opplæring lett tilgjengelig. Du vil oppdage at når du blir med har du en overflod av støtte og coaching som du kan benytte deg av - du er aldri alene.

Dette er min viktigste rolle; å lære alle som blir med i min organisasjon hvordan vi jobber og hva som skal gjøres til enhver tid. Vi har laget nettkurs for å gjøre det veldig enkelt pluss vi har en Facebookgruppe med MASSE opplæring.


11. Motta hjelp, oppmuntring og støtte fra andre i samme team.

Du vil oppdage at i teamet handler det om å hjelpe hverandre til å lykkes — fordi vi jobber sammen for at du skal lykkes. Uten av vi hjelper deg videre skjer det ingenting.

På slutten av dagen har så mange av oss de samme drømmene og ambisjonene, og det er egentlig det som forener oss. Du vil oppdage at du utvikler en spesiell type bånd med mennesker gjennom nettverksmarkedsføring, og de vil begynne å bli som familie.


12. Personlig vekst.

Den personlige veksten du får gjennom reisen med å bygge din nettverksmarkedsføringsvirksomhet er virkelig fenomenal.

Disse to tingene går hånd i hånd.

Du må personlig vokse like mye som du vil at inntekten din skal vokse!

Denne typen virksomhet viser deg hvordan du kan bli en gründer, leder og en rollemodell - en person som hjelper og oppmuntrer mennesker og gjør det de kan for å hjelpe andre også å få det de vil ha ut av livet.


13. Du utvikler dine sosiale ferdigheter.

Derav ordet "nettverk", du bygger nettverk av mennesker gjennom nettverk som hjelper deg med å bygge solide sosiale ferdigheter.

Ved å bygge sosiale ferdigheter forbedres selvtilliten din, og det samme gjør mange andre områder av livet ditt. Folk vil bli tiltrukket av å jobbe med deg og andre vil se frem til å jobbe med deg.


14. Lar deg hjelpe andre i stor skala.

Ringvirkningen virksomheten din kan ha på andre kan være større enn du noen gang kunne forstå – denne virksomheten forandrer liv! For meg en GAMECHANGER!

Hvis du føler “kallet” til å hjelpe folk, er det akkurat det du vil kunne gjøre gjennom en nettverksmarkedsføringsvirksomhet som Zinino.


15. Raskt lønnsomt.

Tradisjonelle virksomheter kan vanligvis ta 3-5 år før de genererer overskudd, mens du i nettverksmarkedsføring (avhengig av hva du gjør) kan se en avkastning første uken.

Men, det er ingen magisk pille for dette, du må fortsatt legge arbeid og innsats i, for å høste fruktene.

Noen mennesker har en misforståelse om at ting bare på magisk vis vil skje for dem etter at de blir med, og dessverre fungerer ingenting i livet på den måten.


16. Bygg din bedrift ved å bruke Internett.

Borte er dagene hvor en gikk gå dør til dør for prospekter eller tråling av kjøpesenteret for potensielle mennesker. Internett har virkelig åpnet opp mulighter for de som bygger nettverksmarkedsføringsbedrifter.

Jeg vet akkurat hvor kraftig dette kan være ettersom jeg hadde bygget opp virksomheten min ved hjelp av sosiale medier. Det er dette jeg lærer bort til teamet. Noen velger å gjøre dette med fysiske møter mens andre velger sosiale medier. Alt er opp til deg og hva du ønsker.


17. Mulighet til å jobbe i et stressfritt miljø.

For de fleste er arbeidsmiljøet deres fryktbasert.

Folk legger hele sitt levebrød sitt på en arbeidsgiver som enkelt kan erstatte dem med en håndvending. Dessuten betaler arbeidsgivere mindre, men krever mer, og dette skjer hver dag.

Med nettverksmarkedsføring kommer du til å jobbe hjemmefra, uten noe press utenfra – frykten og stresset er langt mindre.

Du skaper din egen drøm, ikke noen andres drøm.

Ja, du kan være koblet til en større enhet som også tjener penger, men på slutten av dagen har du en legitim virksomhet.


18. Et balansert liv.

En av de sterkeste motivatorene for meg (og for mange kvinner/menn jeg jobber med) for å starte min nettverksmarkedsføringsvirksomhet er friheten til å jobbe fra hvor jeg vil og når jeg vil.

Å konkurrere i bedriftsjungelen betyr ofte å gi opp den friheten.

Ved å jobbe for deg selv har du fleksibiliteten til å strukturere livet akkurat slik du vil ha det.


19. Like muligheter.

I nettverksmarkedsføring begynner du på like vilkår. Alle har lik mulighet til å lykkes, uavhengig av kjønn, rase, sosial status og utdanningsbakgrunn.

I en verden der kvinner fortsatt får mindre betalt, bryter nettverksmarkedsføring gjennom disse barrierene.

CNN Money listet opp 39 jobber der kvinner faktisk tjener mer enn menn - på toppen av listen er kvinner i salg, noe som utgjør 43 prosent flere enn menn.


20. Velg dine kollegaer.

I nettverksmarkedsføring kan du velge de personene du vil jobbe med. En ny forretningspartner, en ny kunde, valget er helt ditt.

Det er ikke lenger å kjempe mot vanskelige sjefer eller kresne kolleger. Jeg har fått noen av mine beste venner gjennom å utvide nettverksmarkedsføringsvirksomheten min. Jeg DIGGER teamet vårt Fellesskapet Norge.

Nettverksmarkedsføring er så mye mer enn bare en mulighet til å tjene penger, det er også en sjanse til å tilbringe mer tid med familien, for å gjøre en forskjell for samfunnet og å omfavne dine medfødte lederevner.


BONUS:

Netthandel har vokst eksponentielt siden COVID-19 og forbrukere har begynt å handle på nettet i større antall og hyppigere.

I følge nye data fra IBMs U.S. Retail Index, har pandemien akselerert overgangen fra fysiske butikker til digital shopping med omtrent fem år.

Dette er meget fordelaktig for de som driver med nettverksmarkedsføring.

Folk må fortsatt handle, og nå er de mer tilbøyelige enn noen gang til å gjøre det på nettet!

Ekte økonomisk frihet

En av de viktigste grunnene til å eie din egen virksomhet er at det fører til økonomisk frihet. Ekte økonomisk frihet er å kunne tjene mye penger uten at du trenger å være der.

Problemet med en jobb er at du «selger tid for penger». Det betyr at inntekten din er avhengig av at du møter på jobb hver dag.

Med en nettverksmarkedsføringsvirksomhet kan du ha hundrevis av kunder som genererer inntektene.

Dette kan da tillate deg å reise på ferie i en måned av gangen, og du vil fortsatt tjene mer penger når du kommer tilbake enn da du dro.