Bygg business via telefonen din

Jeg hjelper andre hvordan en kan jobbe via mobilen for å tjene penger. Hvordan en kan bygge en onlinebusiness, enkelt og greit. Det er jobben min og jeg elsker den! Les gjerne videre!

Kan vi alle være enige om at det finnes et hav av muligheter for inntekt i dagens digitale marked? Det å drive en online business i dag er ikke vanskelig, det eneste som kreves er opplæring og et system å jobbe etter.

Det å forstå mulighetene for alle som både ønsker å ha en ekstra inntekt, men også bygge en karriere med en online business. Alt kan læres men en må ha lyst å lære seg det.

Det finnes flere måter å tjene penger online.

  1. Influencermarkedsføring: En influencer er en person som har følgere i sosiale medier og promoterer andres produkter for inntekt. De tjener provisjon på salg, samt om de har mange følgere tjener de også provisjon på selve markedsføringen av andres produkter. Noen har mange følgere og har dermed mulighet å lage egne produkter for salg.

  2. Nettkurs. Det å selge kunnskap via nettkurs er det flere og flere som gjør. Du kan noe som andre trenger å lære. Krever en del teknisk kunnskap for å sette opp samt lære seg produksjon av kurs/segmentere kunnskap for læring. Jeg startet med nettkurs i 2011 og har solgt mange nettkurs om hvordan jobbe i sosiale medier. Jeg har hatt flere nettkurs, både bloggkurs, Facebookkurs og selvutviklingskurs.

  3. Network marketing. Du har din egen business via en nettbutikk, men uten eget varelager og ingen distribusjon. En velger et selskap hvor en liker produktet selskapet tilbyr, som er bygget som en franchise-modell, og tjener provisjon på eget salg av produktet. En kan anbefale businessen til andre og bygge en organisasjon, og da tjener en provisjon på andre du hjelper med businessen.

  4. Affiliate marketing. En tjener penger via lenker hvor en promoteres andres f eks nettkurs. I USA er dette en veldig utbredt måte å bygge business på.

Ergo det finnes flere veier til å tjene penger online. Såklart kan en være en supergründer og bygge noe eget helt fra bunnen av, men det krever mye av hver enkelt. Mulighetene for inntekt er mange, til syvende og sist er det opp til deg om dette er drømmen din. Å bygge en online business.

For meg personlig har jeg nektet å gi opp drømmen: å leve av det jeg selv bygger opp online. Jeg har jobbet som influencer hvor jeg promoterte andres produkter. Jeg har solgt over 3000 nettkurs siden jeg startet med det i 2011. I 2019 valgte jeg Network marketing på grunn av den globale muligheten og i dag jobber jeg via teamet i over 16 land.

På scenen foran 2000 stykker 2022.

På scenen foran 2000 stykker hvor jeg forteller min historie. 2022.

Idag hjelper jeg alle i teamet å bygge en online business. Hvordan de selv kan bygge det samme jeg har gjort. Vi nærmer oss fem tusen fornøyde kunder i teamet og det er stort. Vi jobber med et norsk direkstesalgsselskap med norske produkter.

En kan gjøre 90% av jobben fra telefonen, selvom jeg anbefaler en PC når en skal sette det opp for bedre struktur. Men det å bygge business kun via telefonen er 100% mulig. Vi bruker sosiale medier for markedsføring, bruker et system som fungerer og jobber sammen for at de som vil skal nå sine mål.

Deler av teamet på Lederkonferanse 2022.

Bratt læringskurve.

Ja, det er en bratt læringskurve for mange. Flere har aldri gjort noe via sosiale medier før og derfor er det mye å sette seg inn i. Fordelen er at en ikke MÅ gjøre dette via sosiale medier, det er helt klart best med fysiske møter, men en kan gjøre mye via nettet som forenkler jobben veldig.

Slik er det jo med all jobb en starter med. En må lære seg hva en skal gjøre, hvordan en skal jobbe og hvordan en faktisk leder av en organisasjon. Derfor er jobben min 80% av tiden i dag lederutvikling. Hvordan andre kan bli en leder som driver en organisasjon. Det er så moro! Jeg ELSKER jobben min og er så glad for skiftet mitt i 2019.