En reise er ofte så mye mer

I skrivende stund nyter jeg medbragt kaffe en tidlig morgen i Stavanger. Ute skinner solen og Vestlandet viser seg virkelig fra sin beste side på alle måter. Igår jobbet jeg med teamet på Jæren og hadde en så koselig dag!! Flere nye i teamet som bor på vakre Jæren og dagen endte med en tur i solnedgangen og minus 4 grader.

Ann Iren og meg

BERRE lekkert! Det gjorde så godt og ingenting er som fine Vestlandet i dette været. Alt kom som bestilt og nye spennende fagfolk har blitt en del av teamet vårt.

I denne runden bor jeg på Frogner House i Stavanger. SÅ praktisk når jeg kjører bort og skal jobbe en del. Zoom kontoret er med og da kan jeg styre dagene litt selv. Er såklart innom både mamma og brutter med familie også, men liker å kunne styre dagene litt selv siden det er jobbtur.

Utrolig praktisk å ha eget kjøkken og en stue for å ha møter etc. Laget like greit en video jeg. Ikke sponset, jeg betaler for oppholdet.

Idag skal jeg gå en tur med ei venninne og besøke mamma for å spise middag. Innom brutter og familien etterpå.

Personlig er jeg på en indre reise der jeg kjenner at 2023 skal by på noen endringer. Jeg er god på endring men ikke alltid på mine personlige ting. Ting jeg vet jeg bør jobbe med men det er så mye lettere å holde fokus på alt annet.

Tidligere, da jeg blogget mye og skrev ned følelser og tanker, opplevde jeg det lettere å fokusere på indre prosesser. Når jeg skriver det ned og deler det med lesere reflekterer jeg så mye bedre. Så kanskje jeg skal lage meg noen bloggprosjekter for 2023, siden jeg vet av erfaring hva det betydde for meg før. Tenke tenke.

Lag deg en nydelig søndag, nå venter solen og kalde temperaturer. Turtøy skal på og dagen skal nytes!

Trine