Maldivene- en reise innover

Overskriften snakker egentlig for seg selv- denne reisen er en reise innover. Innover i meg selv for å la tankene, målene og min egen visjon få lov til å gro, vokse og næres. Bli større.

Dette året, 2022, har vært krevende på mange måter. Post covid har ikke vært bare bare for noen av oss, og ei heller for meg. Jeg jobbet mye digitalt på zoom de årene covid var et faktum, som på mange måter var deilig og vi er heldige som kan jobbe på den måten, men for meg personlig har jeg merket at post covid har jeg vært tappet.

Derfor kom denne reisen til Maldivene, sammen meg gründerne av selskapet Ørjan og Hilde og vår CEO Dag, viktig for meg. Både for å lande, lade og ikke minst coaches av disse fantastiske lederne som vi har. Jeg har kvalifisert meg til reisen og da er den gratis. Magisk at de gjør slikt for oss som jobber seriøst med dette som en business.

I skrivende stund sitter jeg med tankene mine. For å samle dem og forberede meg til coaching med Hilde. Konen til Ørjan, medgründer av selskapet og en foredragsholder og leder jeg virkelig ser opp til.

Coachingen kommer i grevens tid. En ting er å lede en organisasjon av den størrelsen jeg nå gjør, men det er forsatt mye om ledelse jeg enda ikke mestrer. Jeg mestrer mye men overhode ikke alt.

Derfor er det viktig å forberede meg til coachingen slik at jeg får det meste ut av den. Og det går opp for meg, i det jeg skriver akkurat dette, at det er noe jeg også må lære teamet: Hvordan de bør forberede seg til coaching med meg! For hvordan skal jeg kunne lede dem videre om ikke de blir bevisst på egne ferdigheter og hva de trenger å utvikle seg på?

Jeg elsker denne bloggen, for den gir meg rom for refleksjon. Det er min tid for meg selv hvor jeg roer helt ned, tenker mens jeg skriver og gir rom for å prosessere alt jeg trenger akkurat nå.

Måtte bare dele denne videoen fra i går. Jeg var på SPA og storkoste meg. Nitti minutter med egentid for å lande etter en hektisk høst. Først da fant jeg pusten min og landet i meg selv. FOR et sted dette er! Maldivene skal jeg tilbake til, selvom det koster. En av lederne her sa noe sant: Om du ikke tar deg råd til det så tjener du ikke nok. Så sant, da får jeg bare tjene mer da.

Jeg vet hvordan jeg kan tjene mer men trenger en plan, derav coaching. Fordelen i Network marketing er at uten at jeg hjelper teamet til å tjene mer så tjener ikke jeg mer. Ergo jeg må hjelpe andre for egen vekst og det ELSKER jeg med denne bransjen.

Nå må jeg tilbake til notatene mine og jeg har to timer å forberede meg på. Det skal jeg klare for jeg ønsker å stille forberedt til denne coachingen og ikke sløse bort tiden. Er du bevisst på å forberede deg?