Tenk at jeg vant prisen, dette var stas!

Det er ikke mange priser jeg kan fronte med siden jeg slepte kroppen metervis gjennom bassenget, men i år stakk jeg av med hele to stykker og det er jeg uendelig stolt av.

Jeg har en god venninne som sier skryt gir flyt….og dette er rett og slett et skryteinnlegg. Snurr film og intervju med meg etter jeg vant.

Direktesalgsforbundet, som Zinzino er medlem av, har årlig en Direktesalgsgalla hvor hvert selskap kårer hver sin vinner for året. I 2023 vant jeg altså denne gjeve prisen så tusen takk til Zinzino. Jeg elsker å jobbe med dere, selskapet, alle på hovedkontoret, ledelsen og ikke minst teamet. Teamet vårt Fellesskapet Norge er alt, FOR en gjeng vi her!!

Jeg har et viktig budskap for egen del veien videre og det er å løfte bransjen opp og frem. Det er så mange som ikke forstår den, hvordan vi jobber og ikke minst hvor bra den faktisk er. Så langt er dette en av de få internasjonale digitale jobbmulighetene jeg ser, som virkelig kommer til å gi mange jobber i årene som kommer. Bare vent, teften min slår sjelden feil.

Bransjen er gammel så alle hauger og omsetter for milliarder årlig, mye mer enn filmindustrien, men likevel er det mange som ikke setter seg ned og forstår den.

Thomas Theodor, Gøril, Lars, meg og Vibecke

Før selve gallaen lørdag kveld inviterte selskapet først til lunsj på hovedkontoret og deretter bar det bort på hotellet hvor selve gallaen skulle være. Deler av hovedkontoret ble med oss, og det kom Zinzino partnere fra både Sverige, Danmark og Norge. Disse på bildet over er ikke i min organisasjon men likevel herlige kollegaer som jeg lærer masse av. Alle fra Norge, Lars i midten er Salgsdirektør for Skandinavia og passer godt på oss.

Stor takk til Thomas Theodor (til venstre) for alt du er for meg og flere i mitt team, og Vibecke (til høyre) som villig deler sin kunnskap etter mange år i bransjen. Tenk hun har over 60 000 kundeabonnement i teamet sitt! OMG! Hun var med å åpne Tyskland som pr i dag er vårt største marked med disse norske produktene.

Prisen min 2023

For en flott pris og tung er den også! Den har fått hedersplass på kontoret mitt, godt synlig på alle zoom møter for de som kikker på bakgrunnen. Teksten forsvinner litt på bildet ser jeg, men navnet mitt er gravert inn samt årstall for når jeg vant prisen.

Da de leste opp vinneren, sammen med en flott tekst, skjønte jeg ikke at det var meg. Jeg ble helt satt ut da navnet mitt kom på slutten, for jeg var helt sikkert på at en annen fra Norge skulle vinne. Men det ble meg og jeg ble så hoppende glad som du ser på videoen. Jeg tok helt av fordi jeg ble så overrasket hahahaha.

Flotte Katriin som er Head of Support

Denne damen her er min favoritt over alle, Katriin. Hun er Head of support og har en helt unik arbeidsmoral og det skinner så tydelig gjennom hvor godt hun trives med jobben sin. Vår support-avdeling snakker 38 språk, siden dette er et globalt selskap. Hva det betyr? Det betyr at jeg imorgen kan flytte til Spania og jobbe derfra men også MED folk i Spania. Jeg kan jobbe og ha business over hele verden og i dag er vi via teamet i over 16 land.

Vi har i desember blant annet signert inn mange kunder i Kenya fordi en partner i teamet jobber der halve året når hun bor der. Utrolig kult at det er mulig!
Neste høst skal jeg jobbe og bo i Hellas en periode og det gleder jeg meg masse til!

På scenen fra årets internasjonale event 2023 og prisen TopGun

Hver oktober har selskapet sitt International Annual Event og i år, som ifjor, vant jeg Top Team for det nivået jeg er på i selskapet. Det betyr at jeg hadde fleste fra teamet på plass i salen, men med norske eiere er arrangementet enn så lenge i Norge, så det skulle bare mangle hehe.

Vi var i år over 70 stykker som kom fra teamet mitt og mange har akkurat startet. Sammen skal vi bygge dette teamet til himmels og reisen har egentlig akkurat begynt. Jeg føler meg enda veldig ny i bransjen og lærer noe nytt hver uke. Men å samle teamet, ha det moro sammen, samtidig som vi jobber sammen, det har vi evnet godt. Vi er ivrige zoom brukere og sees online hver uke.

Deler av Fellesskapet Norge 2023

Nå fortsetter reisen i 2024 og vi føler alle vi akkurat har begynt. Nå skal vi virkelig gønne på og få flere fra teamet skal opp på scenen. Det er det som er gull med bransjen…en lykkes ikke om en ikke sørger for at andre lykkes. Det vil si at min jobb, som alle andres jobb i teamet, er så sørge for at flere tjener penger på dette. Jo flere jeg og vi hjelper med inntekt, jo bedre gjør en det selv.

Dette er reelt teamwork, hele veien, og jeg elsker det. Takk for alt dere er Zinzino. Hilde og Ørjan (takk for all hjelp dere bidrar med) i spisssen sammen med solid ledelse av vår norske CEO Dag Bergheim Pettersen. Alle på hovedkontoret, med en spesiell takk til Katriin, Diana, Lars, Johanna og alle dere andre. Jeg digger dere og skal fortsette å sørge for vekst i både Norge og andre land! I will make you proud! Prouder! Proudest!

Bli med på laget! Bare send meg en melding på Facebook eller Instagram hvis du vil høre mer! Egen nettbutikk, uten varelager og distribusjon, er jo ikke dumt i 2024, samt du kan garantere at du hjelper folk til bedre helse med våre testbaserte produkter. Det gledes!