Kort om meg, Trine Grung

Nå er det lenge siden at jeg har skrevet litt om min reise. Jeg har i mine sosiale medier mange nye følgere og hver dag får jeg spørsmål av ulike slag. Så derfor dette innlegget inkludert bilder fra min Instagram. Følg meg gjerne på Instagram HER.

Jeg har gjort mye i min karriere. Før jeg startet online jobbet jeg i radio og tv som programleder. I Jærradioen startet jeg min karriere og forelsket meg i å kommunisere i en mikrofon. Lite ante jeg at min tekniske nysgjerrige side skulle ta meg dit jeg er i dag!

Idag bygger jeg alt av nettsider og nettkurs selv. Helt utrolig å tenke på når jeg kikker bakover, for alt startet med et kontrollpanel på radio som jeg mestret fort.

Jeg startet denne bloggen i 2004. Jeg skjønte lite av det i starten men i dag, nesten 20 år i skrivende stund senere, holder jeg på enda. Jeg var en del av de første bloggere i Norge men såvidt jeg vet den eneste som enda bruker bloggen aktivt.

Jeg forstår de andre som blogget tidlig ga seg. De brukte den som en dagbok, også jeg i starten, men det er fortsatt bloggen som gjør meg søkbar og at andre finner meg. Ergo jeg hadde riktig da jeg valgte å bruke den litt annerledes enn resten. Puh.

Jeg jobbet som digital rådgiver for bedrifter i flere år. Jeg har lansert fem nettkurs med tema som blogg, Facebook, Design og selvutvikling med Kvinner som våger.

Hele tiden, på grunn av min digitale nysgjerrighet, så jeg muligheten for å jobbe over hele verden med de verktøy som finnes i dag. Derfor skiftet jeg totalt bransje i 2019.

Network marketing.

En bransje mange ikke forstår og jeg skjønner hvorfor. Det er mange som ikke har fått den til, men da må en først definere hva det vil si “å få den til”. De aller fleste ønsker “kun” å selge produktene og ikke bygge team. Jeg ønsket det siste og har i dag et stort team.

Vi har nettkurs for alle nye som jobber med oss og det fungerer så bra! Det betyr at alle får riktig informasjon fra start og kan gjøre alt hjemmefra. Full opplæring og oppfølging. Helt genialt system og vi jobber mye på zoom. Ergo en kan jobbe fra hvor en vil.

Send meg gjerne en mail om du vil høre mer. Da klikker du bare HER. Kanskje en uforpliktende samtale for å se om dette er noe for deg? Hvem trenger ikke en Plan B for inntekt i dag? Ingen jeg kjenner og det positive er all selvutvikling en får med på kjøpet. For når en våger noe for seg selv så skjer magiske ting.

Vi lever kun en gang, såvidt vi vet, og hvorfor ikke gjøre noe mer denne ene gangen? Skape en egen inntjening ved å ha en PLAN B for inntekt! Passiv inntekt er gull og det får du.