Omgi deg med nye venner!

Jeg fikk en mail fra en medsøster innen Network marketing og den gjorde meg forbanna! Ikke at en medsøster mailer meg, men det hun hører blant venner og kjente.

Noen ganger blir jeg oppgitt av mennesker. Ikke den som sendte mailen, men av andre. De som alltid skal enten være skeptiske eller negative til alt og alle. Nei, produktene trenger ikke være useriøse fordi de selges av en person i din vennekrets, men kanskje personen som presenterer dem til deg ikke er trygg enda? Sjekker du alt din lokale butikk som Rema eller helsekost selger? NEI!

For det handler ofte om det dessverre. At personen som har begynt med salg av produkter enda ikke er helt trygg på å presentere det hun har begynt med, men betyr det at produktene i seg selv er dårlige? NEI!

Jeg føler jeg må stå opp for mange medsøstre i bransjen for selskapene i denne bransjen overlever ikke om produktene er elendige. De aller fleste selskap har solide produkter så gi venner som begynner i bransjen en mulighet til å lære seg å presentere dem skikkelig.

Både jeg og mine medsøstre i bransjen må sette oss inn i produktene og ikke minst forretningsmuligheten. Forstår du alt dag 1 i en ny jobb? Nei. Kan du presentere selskapet du jobber for dag 1 i ny jobb? NEI! Ingen kan det og ei heller i network marketing.

Så jobben for oss som jobber i bransjen er å trygge oss selv i prosessen. Derfor anbefaler jeg alle å sette seg nøye inn i både produktene og forretningsmodellen. Folk vil være skeptiske men det handler KUN om dem og deres forutinntatte mening og ikke det du jobber med. HUSK DET!

Dette er og blir min fanesak i årene som kommer. Hjelpe kvinner og menn i bransjen og tro mer på både bransjen men mest av alt på seg selv. For er du utrygg når du presenterer produktene eller businessen så vil det overføres til motpart.

Så øv deg! På både presentere begge deler. Business og produkt. Og gjør det i starten for mennesker som er positive og støttende. Si du ønsker å øve deg på dem og be om konstruktive tilbakemeldinger. Det er eneste måten å bli trygg på. Jeg lover deg! Øvelse gjør mester, alltid.

Klem Trine