Jeg har fått tattoo- gulp

Innlegg i samarbeid med venninne

Jeg har kjent Sol i over 23 år. Vi startet begge blogg på blogg.no back in the days og var den gangen omtrent de eneste voksne som lekte på blogg. Hun fra Mosjøen i Nord, jeg fra Røyken i sør.

Siden har holdt kontakten og det er alltid like morsom å møte henne for å høre om alle hennes prosjekter. Idag driver hun en stor suksessfull klinikk i Oslo og har LANGE ventelister. Utrolig at alt startet med en blogg om permanent make-up og en rå digital relasjonsbygger, som jobbet målbevisst over år.

Nevnte jeg har hun også reiser til India og det o´store USA for å kurse dem?

Vakre Sol. Alltid blid, alltid kreativ og energisk. Hun er rett og slett bare herlig.

Hun hjalp meg for mange år siden med mine øyenbryn. Jeg tegnet og tegnet dem etter at jeg som veldig ung hadde lekt med et barberblad. Den gangen tattoverte hun permanente øyenbryn og jeg DIGGET det. Hun er råflink og den i Norge med lengst erfaring på feltet.

Dette er mine lepper før. Ikke noe stress og jeg levde godt med dem. Men synes alle hennes før og etter bilder var utrolig fine og derfor dro jeg til Sol.

Nye lepper

Jeg følger henne i sosiale medier og ser alt hun publiserer. Det siste året så fikk jeg med meg at tattooverte lepper var en greie. Jeg ble fasinert fordi det var så fine FØR/ETTER resultater. Lepper ble mer markerte og det ble så utrolig fint.

Jeg er IKKE veldig pyntete av meg og over snittet praktisk. Praktisk å våkne hver morgen hvor ting allerede er på plass. Jålete ja men I do me. Jeg liker det.

LEPPER ETTER

Altså kan vi snakke om hvor fint dette ble!! Jeg DIGGER det og det viktigste er jo at jeg liker det, ikke hva andre måtte mene om at jeg gjør det. For meg var dette digg og nei, det er ikke så rødt i dag! Det roer seg ned, dette var rett etter vi var ferdige.

Klinikken til Sol og hennes nettside finner du HER. Henne kan jeg gå god for 100% og hun er drivende dyktig på alle måter. I tillegg er hun verdens koseligste og jeg er oppriktig glad i henne. Hun er en Sol, rett og slett.